DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3069
Назва: Удосконалення технології виробництва і первинної обробки молока в умовах СТОВ «Агрофірма Петродолинське» Овідіопольського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»
Автори: Федоренко О.О.
Теми: технологія виробництва, первинна обробка молока, санітарно-гігієнічні показники, якість молока
Дата публікації: 2020
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Федоренко О.О. Удосконалення технології виробництва і первинної обробки молока в умовах СТОВ «Агрофірма Петродолинське» Овідіопольського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спецiальнiсть 204 - «Технологiя виробництва та переробки продукцiї тваринництва» / О.О. Федоренко // Керівник: канд. с.-г. наук, доцент Т. Д. Пушкар / ОДАУ. – Одеса, 2020. – 67 с.
Короткий огляд (реферат): Мета та задачі дослідження. Метою дослідження було санітарно- гігієнічне обґрунтування послідовного використання пробіотичних засобів для обробки вимені корів «Світеко PIP Скін Клінер» перед доїнням і «Sviteco – СТС» – після доїння, для отримання молока високої якості. Для досягнення цієї мети були поставлені такі задачі: – встановити якість обробки вим’я корів за різних прийомів дезінфекції; – виконати порівняльну оцінку ефективності обробки пробіотичними засобами; – визначити санітарно-гігієнічні показники якості молока за дії дезінфікуючих засобів обробки молочної залози корів; – визначити економічну ефективність послідовного використання пробіотичних засобів для обробки вимені корів «Світеко PIP Скін Клінер» перед доїнням і «Sviteco – СТС» – після доїння, для отримання молока високої якості. Методи дослідження. Мікробіологічні – для визначення видової належності мікроорганізмів та їх кількості; гігієнічні – для визначення умов одержання молока; зоотехнічні – для визначення ґатункового складу молока; економічні – для визначення економічної ефективності використання пробіотичних засобів для обробки вимені корів; статистичні – для встановлення достовірності різниці одержаних експериментальних даних.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3069
Розташовується у зібраннях:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Федоренко_.pdf1,03 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.