Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3069
Назва: | Удосконалення технології виробництва і первинної обробки молока в умовах СТОВ «Агрофірма Петродолинське» Овідіопольського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр» |
Автори: | Федоренко О.О. |
Теми: | технологія виробництва, первинна обробка молока, санітарно-гігієнічні показники, якість молока |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Одеський державний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Федоренко О.О. Удосконалення технології виробництва і первинної обробки молока в умовах СТОВ «Агрофірма Петродолинське» Овідіопольського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спецiальнiсть 204 - «Технологiя виробництва та переробки продукцiї тваринництва» / О.О. Федоренко // Керівник: канд. с.-г. наук, доцент Т. Д. Пушкар / ОДАУ. – Одеса, 2020. – 67 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета та задачі дослідження. Метою дослідження було санітарно- гігієнічне обґрунтування послідовного використання пробіотичних засобів для обробки вимені корів «Світеко PIP Скін Клінер» перед доїнням і «Sviteco – СТС» – після доїння, для отримання молока високої якості. Для досягнення цієї мети були поставлені такі задачі: – встановити якість обробки вим’я корів за різних прийомів дезінфекції; – виконати порівняльну оцінку ефективності обробки пробіотичними засобами; – визначити санітарно-гігієнічні показники якості молока за дії дезінфікуючих засобів обробки молочної залози корів; – визначити економічну ефективність послідовного використання пробіотичних засобів для обробки вимені корів «Світеко PIP Скін Клінер» перед доїнням і «Sviteco – СТС» – після доїння, для отримання молока високої якості. Методи дослідження. Мікробіологічні – для визначення видової належності мікроорганізмів та їх кількості; гігієнічні – для визначення умов одержання молока; зоотехнічні – для визначення ґатункового складу молока; економічні – для визначення економічної ефективності використання пробіотичних засобів для обробки вимені корів; статистичні – для встановлення достовірності різниці одержаних експериментальних даних. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/3069 |
Розташовується у зібраннях: | Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр» |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Федоренко_.pdf | 1,03 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.