Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3069
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Федоренко О.О. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-25T08:38:17Z | - |
dc.date.available | 2021-06-25T08:38:17Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Федоренко О.О. Удосконалення технології виробництва і первинної обробки молока в умовах СТОВ «Агрофірма Петродолинське» Овідіопольського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спецiальнiсть 204 - «Технологiя виробництва та переробки продукцiї тваринництва» / О.О. Федоренко // Керівник: канд. с.-г. наук, доцент Т. Д. Пушкар / ОДАУ. – Одеса, 2020. – 67 с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3069 | - |
dc.description.abstract | Мета та задачі дослідження. Метою дослідження було санітарно- гігієнічне обґрунтування послідовного використання пробіотичних засобів для обробки вимені корів «Світеко PIP Скін Клінер» перед доїнням і «Sviteco – СТС» – після доїння, для отримання молока високої якості. Для досягнення цієї мети були поставлені такі задачі: – встановити якість обробки вим’я корів за різних прийомів дезінфекції; – виконати порівняльну оцінку ефективності обробки пробіотичними засобами; – визначити санітарно-гігієнічні показники якості молока за дії дезінфікуючих засобів обробки молочної залози корів; – визначити економічну ефективність послідовного використання пробіотичних засобів для обробки вимені корів «Світеко PIP Скін Клінер» перед доїнням і «Sviteco – СТС» – після доїння, для отримання молока високої якості. Методи дослідження. Мікробіологічні – для визначення видової належності мікроорганізмів та їх кількості; гігієнічні – для визначення умов одержання молока; зоотехнічні – для визначення ґатункового складу молока; економічні – для визначення економічної ефективності використання пробіотичних засобів для обробки вимені корів; статистичні – для встановлення достовірності різниці одержаних експериментальних даних. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | ru |
dc.subject | технологія виробництва, первинна обробка молока, санітарно-гігієнічні показники, якість молока | ru |
dc.title | Удосконалення технології виробництва і первинної обробки молока в умовах СТОВ «Агрофірма Петродолинське» Овідіопольського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр» | ru |
dc.type | Preprint | ru |
Розташовується у зібраннях: | Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр» |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Федоренко_.pdf | 1,03 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.