DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3065
Назва: Удосконалення технології виробництва свинини в умовах ТОВ «Арцизька м’ясна компанія» Арцизького району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»
Автори: Скибицький О. А.
Теми: технології виробництва свинини, технології переробки свинини, молодняк свиней породи п’єтрен
Дата публікації: 2019
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Скибицький О. А. Удосконалення технології виробництва свинини в умовах ТОВ «Арцизька м’ясна компанія» Арцизького району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спецiальнiсть 204 - «Технологiя виробництва та переробки продукцiї тваринництва» / О. А. Скибицький // Керівник: доктор с.-г. наук, професор Р. Л. Сусол / ОДАУ. – Одеса, 2019. – 81 с.
Короткий огляд (реферат): Мета досліджень полягала в удосконаленні технології виробництва свинини, а саме в оцінці впливу статі молодняку свиней породи п’єтрен на його відгодівельні та м’ясні ознаки залежно від рівня забезпеченості сирим протеїном раціонів як паратипового чинника. Відповідно до поставленої мети завданнями даної роботи було вивчення: технології годівлі, утримання свиней господарства; питання удосконалення технології виробництва свинини, а саме в оцінці впливу статі молодняку свиней породи п’єтрен на його відгодівельні та м’ясні ознаки залежно від рівня забезпеченості сирим протеїном раціонів як паратипового чинника; технології переробки свинини; економічної ефективності проведених досліджень. Об'єкт досліджень: молодняк свиней породи п’єтрен. Предмет досліджень: продуктивність молодняку свиней породи п’єтрен. Основні результати досліджень Ефективним методом, що спрямований на удосконалення технології виробництва свинини в умовах даного господартсва є оптимізація протеїнового живлення ремонтного молодняку свиней породи п’єтрен з урахуванням статевого диморфізму та формування окремих раціонів годівлі для кнурців та свинок в майбутньому. Так, підвищення рівня сирого протеїну в раціонах годівлі молодняку свиней породи п’єтрен сприяє покращенню усіх відгодівельних та м’ясних ознак молодняку обох статей в порівнянні з контрольною групою помірного рівня протеїнового живлення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3065
Розташовується у зібраннях:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Скибицький_О._А._2019.pdf6,18 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.