DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3054
Назва: Удосконалення технології виробництва та первинної обробки молока в умовах СТАТ «Україна» Татарбунарського району Одеської області
Автори: Менджул С.
Теми: технології виробництва, первинна обробка молока, санітарно-гігієнічні показники утримання тварин, якість молока
Дата публікації: 2020
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Менджул С. Удосконалення технології виробництва та первинної обробки молока в умовах СТАТ «Україна» Татарбунарського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спецiальнiсть 204 - «Технологiя виробництва та переробки продукцiї тваринництва» / С. Менджул // Керівник: канд. с.-г. наук, доцент Т. Д. Пушкар / ОДАУ. – Одеса, 2020. – 57 с.
Короткий огляд (реферат): Мета кваліфікаційної роботи – дати гігієнічну оцінку утримання дійних корів на підлозі з гумовим покриттям із визначенням впливу на продуктивність і здоров’я тварин в умовах СТАТ «Україна» Татарбунарського району Одеської області. Для досягнення мети ставилися такі завдання: - моніторинг захворюваності та вибуття корів; - молочну продуктивність корів; - вплив покриття підлог на захворюваність корів; - визначити якість отриманого молока корів, які утримуються на різних покриттях підлоги; - визначити економічну ефективність утримання корів на підлозі з гумовим покриттям. Не зважаючи на ретельне проведення переддоїльної підготовки корів, дотримання правил доїння та санітарних умов отримання молока – велике значення має утримання корів на чистій і теплій підлозі, що дає змогу не тільки підвищити продуктивність корів і покращити якість молока а й зберегти здоров’я тваринам. При однаковій собівартості виробництва молока, але у більшому обсязі реалізації прибуток від корів, які утримуються на підлозі з гумовими матами, буде більшим. Звідси, і рентабельність буде вища.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3054
Розташовується у зібраннях:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
дип_Менджул.pdf1,01 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.