Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3054
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Менджул С. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-23T10:18:09Z | - |
dc.date.available | 2021-06-23T10:18:09Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Менджул С. Удосконалення технології виробництва та первинної обробки молока в умовах СТАТ «Україна» Татарбунарського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спецiальнiсть 204 - «Технологiя виробництва та переробки продукцiї тваринництва» / С. Менджул // Керівник: канд. с.-г. наук, доцент Т. Д. Пушкар / ОДАУ. – Одеса, 2020. – 57 с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3054 | - |
dc.description.abstract | Мета кваліфікаційної роботи – дати гігієнічну оцінку утримання дійних корів на підлозі з гумовим покриттям із визначенням впливу на продуктивність і здоров’я тварин в умовах СТАТ «Україна» Татарбунарського району Одеської області. Для досягнення мети ставилися такі завдання: - моніторинг захворюваності та вибуття корів; - молочну продуктивність корів; - вплив покриття підлог на захворюваність корів; - визначити якість отриманого молока корів, які утримуються на різних покриттях підлоги; - визначити економічну ефективність утримання корів на підлозі з гумовим покриттям. Не зважаючи на ретельне проведення переддоїльної підготовки корів, дотримання правил доїння та санітарних умов отримання молока – велике значення має утримання корів на чистій і теплій підлозі, що дає змогу не тільки підвищити продуктивність корів і покращити якість молока а й зберегти здоров’я тваринам. При однаковій собівартості виробництва молока, але у більшому обсязі реалізації прибуток від корів, які утримуються на підлозі з гумовими матами, буде більшим. Звідси, і рентабельність буде вища. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | ru |
dc.subject | технології виробництва, первинна обробка молока, санітарно-гігієнічні показники утримання тварин, якість молока | ru |
dc.title | Удосконалення технології виробництва та первинної обробки молока в умовах СТАТ «Україна» Татарбунарського району Одеської області | ru |
dc.type | Preprint | ru |
Розташовується у зібраннях: | Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр» |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
дип_Менджул.pdf | 1,01 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.