DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3054
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМенджул С.-
dc.date.accessioned2021-06-23T10:18:09Z-
dc.date.available2021-06-23T10:18:09Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationМенджул С. Удосконалення технології виробництва та первинної обробки молока в умовах СТАТ «Україна» Татарбунарського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спецiальнiсть 204 - «Технологiя виробництва та переробки продукцiї тваринництва» / С. Менджул // Керівник: канд. с.-г. наук, доцент Т. Д. Пушкар / ОДАУ. – Одеса, 2020. – 57 с.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3054-
dc.description.abstractМета кваліфікаційної роботи – дати гігієнічну оцінку утримання дійних корів на підлозі з гумовим покриттям із визначенням впливу на продуктивність і здоров’я тварин в умовах СТАТ «Україна» Татарбунарського району Одеської області. Для досягнення мети ставилися такі завдання: - моніторинг захворюваності та вибуття корів; - молочну продуктивність корів; - вплив покриття підлог на захворюваність корів; - визначити якість отриманого молока корів, які утримуються на різних покриттях підлоги; - визначити економічну ефективність утримання корів на підлозі з гумовим покриттям. Не зважаючи на ретельне проведення переддоїльної підготовки корів, дотримання правил доїння та санітарних умов отримання молока – велике значення має утримання корів на чистій і теплій підлозі, що дає змогу не тільки підвищити продуктивність корів і покращити якість молока а й зберегти здоров’я тваринам. При однаковій собівартості виробництва молока, але у більшому обсязі реалізації прибуток від корів, які утримуються на підлозі з гумовими матами, буде більшим. Звідси, і рентабельність буде вища.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectтехнології виробництва, первинна обробка молока, санітарно-гігієнічні показники утримання тварин, якість молокаru
dc.titleУдосконалення технології виробництва та первинної обробки молока в умовах СТАТ «Україна» Татарбунарського району Одеської областіru
dc.typePreprintru
Розташовується у зібраннях:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
дип_Менджул.pdf1,01 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.