Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3053
Title: | Шляхи удосконалення методів виробництва м’яса в умовах ПАТ «М'ясокомбінат» Кодимського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр» |
Authors: | Сандлер М. Г. |
Keywords: | методи виробництва м’яса, санітарно-гігієнічні показники, забійний цех, якість продуктів |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Одеський державний аграрний університет |
Citation: | Сандлер М. Г. Шляхи удосконалення методів виробництва м’яса в умовах ПАТ «М'ясокомбінат» Кодимського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спецiальнiсть 204 - «Технологiя виробництва та переробки продукцiї тваринництва» / М. Г. Сандлер // Керівник: канд. с.-г. наук, доцент Т. Д. Пушкар / ОДАУ. – Одеса, 2020. – 60 с. |
Abstract: | Мета кваліфікаційної роботи – встановлення рівня загальної контамінації мікроорганізмами туш (КМАФАнМ) та визначення основних санітарних умов середовища і процесів виробництва, які необхідні для отримання безпечної яловичини та свинини. Для досягнення цієї мети були поставлені такі задачі: – виконати санітарний контроль мікробіологічних показників яловичих туш і санітарних умов їх виробництва; – визначити санітарно-гігієнічну оцінку повітря у забійному цеху; – визначити економічну доцільність використання озоно-повітряної суміші для дезінфекції приміщення забійного цеху. У порівнянні з застосуванням мийно-дезінфікуючого засобу «Чистобел», обробка озоно-повітряною сумішшю за рахунок економії коштів на хімічні дезінфектанти, воду сприяла підвищенню економічної ефективності виробництва м’яса. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/3053 |
Appears in Collections: | Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
дип_з.в_Сандлер.pdf | 780,65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.