DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3053
Title: Шляхи удосконалення методів виробництва м’яса в умовах ПАТ «М'ясокомбінат» Кодимського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»
Authors: Сандлер М. Г.
Keywords: методи виробництва м’яса, санітарно-гігієнічні показники, забійний цех, якість продуктів
Issue Date: 2020
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: Сандлер М. Г. Шляхи удосконалення методів виробництва м’яса в умовах ПАТ «М'ясокомбінат» Кодимського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спецiальнiсть 204 - «Технологiя виробництва та переробки продукцiї тваринництва» / М. Г. Сандлер // Керівник: канд. с.-г. наук, доцент Т. Д. Пушкар / ОДАУ. – Одеса, 2020. – 60 с.
Abstract: Мета кваліфікаційної роботи – встановлення рівня загальної контамінації мікроорганізмами туш (КМАФАнМ) та визначення основних санітарних умов середовища і процесів виробництва, які необхідні для отримання безпечної яловичини та свинини. Для досягнення цієї мети були поставлені такі задачі: – виконати санітарний контроль мікробіологічних показників яловичих туш і санітарних умов їх виробництва; – визначити санітарно-гігієнічну оцінку повітря у забійному цеху; – визначити економічну доцільність використання озоно-повітряної суміші для дезінфекції приміщення забійного цеху. У порівнянні з застосуванням мийно-дезінфікуючого засобу «Чистобел», обробка озоно-повітряною сумішшю за рахунок економії коштів на хімічні дезінфектанти, воду сприяла підвищенню економічної ефективності виробництва м’яса.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3053
Appears in Collections:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
дип_з.в_Сандлер.pdf780,65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.