DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3053
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСандлер М. Г.-
dc.date.accessioned2021-06-23T10:13:59Z-
dc.date.available2021-06-23T10:13:59Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСандлер М. Г. Шляхи удосконалення методів виробництва м’яса в умовах ПАТ «М'ясокомбінат» Кодимського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спецiальнiсть 204 - «Технологiя виробництва та переробки продукцiї тваринництва» / М. Г. Сандлер // Керівник: канд. с.-г. наук, доцент Т. Д. Пушкар / ОДАУ. – Одеса, 2020. – 60 с.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3053-
dc.description.abstractМета кваліфікаційної роботи – встановлення рівня загальної контамінації мікроорганізмами туш (КМАФАнМ) та визначення основних санітарних умов середовища і процесів виробництва, які необхідні для отримання безпечної яловичини та свинини. Для досягнення цієї мети були поставлені такі задачі: – виконати санітарний контроль мікробіологічних показників яловичих туш і санітарних умов їх виробництва; – визначити санітарно-гігієнічну оцінку повітря у забійному цеху; – визначити економічну доцільність використання озоно-повітряної суміші для дезінфекції приміщення забійного цеху. У порівнянні з застосуванням мийно-дезінфікуючого засобу «Чистобел», обробка озоно-повітряною сумішшю за рахунок економії коштів на хімічні дезінфектанти, воду сприяла підвищенню економічної ефективності виробництва м’яса.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectметоди виробництва м’яса, санітарно-гігієнічні показники, забійний цех, якість продуктівru
dc.titleШляхи удосконалення методів виробництва м’яса в умовах ПАТ «М'ясокомбінат» Кодимського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»ru
dc.typePreprintru
Розташовується у зібраннях:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
дип_з.в_Сандлер.pdf780,65 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.