Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3053
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сандлер М. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-23T10:13:59Z | - |
dc.date.available | 2021-06-23T10:13:59Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Сандлер М. Г. Шляхи удосконалення методів виробництва м’яса в умовах ПАТ «М'ясокомбінат» Кодимського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спецiальнiсть 204 - «Технологiя виробництва та переробки продукцiї тваринництва» / М. Г. Сандлер // Керівник: канд. с.-г. наук, доцент Т. Д. Пушкар / ОДАУ. – Одеса, 2020. – 60 с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3053 | - |
dc.description.abstract | Мета кваліфікаційної роботи – встановлення рівня загальної контамінації мікроорганізмами туш (КМАФАнМ) та визначення основних санітарних умов середовища і процесів виробництва, які необхідні для отримання безпечної яловичини та свинини. Для досягнення цієї мети були поставлені такі задачі: – виконати санітарний контроль мікробіологічних показників яловичих туш і санітарних умов їх виробництва; – визначити санітарно-гігієнічну оцінку повітря у забійному цеху; – визначити економічну доцільність використання озоно-повітряної суміші для дезінфекції приміщення забійного цеху. У порівнянні з застосуванням мийно-дезінфікуючого засобу «Чистобел», обробка озоно-повітряною сумішшю за рахунок економії коштів на хімічні дезінфектанти, воду сприяла підвищенню економічної ефективності виробництва м’яса. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | ru |
dc.subject | методи виробництва м’яса, санітарно-гігієнічні показники, забійний цех, якість продуктів | ru |
dc.title | Шляхи удосконалення методів виробництва м’яса в умовах ПАТ «М'ясокомбінат» Кодимського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр» | ru |
dc.type | Preprint | ru |
Розташовується у зібраннях: | Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр» |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
дип_з.в_Сандлер.pdf | 780,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.