DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3053
Назва: Шляхи удосконалення методів виробництва м’яса в умовах ПАТ «М'ясокомбінат» Кодимського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»
Автори: Сандлер М. Г.
Теми: методи виробництва м’яса, санітарно-гігієнічні показники, забійний цех, якість продуктів
Дата публікації: 2020
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Сандлер М. Г. Шляхи удосконалення методів виробництва м’яса в умовах ПАТ «М'ясокомбінат» Кодимського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спецiальнiсть 204 - «Технологiя виробництва та переробки продукцiї тваринництва» / М. Г. Сандлер // Керівник: канд. с.-г. наук, доцент Т. Д. Пушкар / ОДАУ. – Одеса, 2020. – 60 с.
Короткий огляд (реферат): Мета кваліфікаційної роботи – встановлення рівня загальної контамінації мікроорганізмами туш (КМАФАнМ) та визначення основних санітарних умов середовища і процесів виробництва, які необхідні для отримання безпечної яловичини та свинини. Для досягнення цієї мети були поставлені такі задачі: – виконати санітарний контроль мікробіологічних показників яловичих туш і санітарних умов їх виробництва; – визначити санітарно-гігієнічну оцінку повітря у забійному цеху; – визначити економічну доцільність використання озоно-повітряної суміші для дезінфекції приміщення забійного цеху. У порівнянні з застосуванням мийно-дезінфікуючого засобу «Чистобел», обробка озоно-повітряною сумішшю за рахунок економії коштів на хімічні дезінфектанти, воду сприяла підвищенню економічної ефективності виробництва м’яса.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3053
Розташовується у зібраннях:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
дип_з.в_Сандлер.pdf780,65 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.