DSpace logo

Пошук


Поточні фільтри:


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 251-260 зі 282 (час пошуку: 0.0 секунди).
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019НОРМИРОВАНИЕ ЛАКТОЗЫ В РАЦИОНАХ ТЕЛЯТ В ВОЗРАСТЕ 30–60 ДНЕЙРадчикова Г.Н., Кот А. Н., Томчук В. А., Трокоз В. А., Карповский В. И., Данчук В. В., Брошков М. М., Куртина В. Н., Натынчик Т. М., Приловская Е. И.
2019ОСОБЛИВОСТІ ВЕГЕТАТИВНОЇ ТА СУДИННОЇ РЕГУЛЯЦІЇ МОЗКОВОГО КРОВОТОКА У ПАЦІЄНТІВ З ГОЛОВНИМ БОЛЕМ НАПРУЖЕННЯСтоянов О.М., Калашніков В.І., Вастьянов Р.С., Брошков М.М., Калашнікова І.В., Бакуменко І.К., Галузінська М.І., Ширікалова А.О.; Stoyanov O.M., Кalashnikov V.I., Vastyanov R.S., Broshkov М.М.,Кalashnikova I.V., Bakumenko I.К., Galuzinskaya М.I., Shirikalova А.O.; Broshkov М. and etc.
2019Співвідношення популяцій еритроцитів у крові цуценят у постнатальний період розвиткуАнфьорова М.В., Брошков М.М., Данчук О.В.; Anfiorova M., Broshkov M., Danchuk O.
2019ИССЛЕДОВАНИЕ ВИДОВОГО СОСТАВА МИКРОФЛОРЫ ГНОЙНЫХ РАН У ЛОШАДЕЙ В УСЛОВИЯХ КОНЕХОЗЯЙСТВА «КАРОЛИНА»Дубин Р. А., Германенко М.Н., Пятница Ю.Ю.
2019РУБЦОВОЕ ПИЩЕВАРЕНИЕ, ФИЗИОЛОГИЧЕСКОЕ СОСТОЯНИЕ И ПРОДУКТИВНОСТЬ БЫЧКОВ ПРИ СКАРМЛИВАНИИ ОБРАБОТАННОГО ЗЕРНА ПЕЛЮШКИКот А. Н., Натынчик Т. М., Трокоз В. А., Карповский В. И., Брошков М. М., Зиновьев С. Г.; Kot А.N., Natinchic Т.M., Trokoz V.A., Karpovski V.I., Broshkov M.M., Zinoviev S.G.
2019ВЛИЯНИЕ СПОСОБА ПОДГОТОВКИ ЗЕРНА К СКАРМЛИВАНИЮ НА ФИЗИОЛОГИЧЕСКОЕ СОСТОЯНИЕ И ПРОДУКТИВНОСТЬ БЫЧКОВКот А.Н.. Цай В.П., Радчикова Т.Н., Сапсалёва Т.Л., Бесараб Г.В., Трокоз В.А., Карповский В.И., Брошков М.М., Яночкин В.И., Ганущенко О.Ф., Куртина В.Н., Голубицкий В.А.; Кот A.N., Tsai V.P., Sapsaleva T.L., Besarab G.V., Radchikova G.N., Trokoz V.A., Karpovskiy V.I., Broshkov M.M., Yanochkin V.I., Ganuschenko O.F., Kurtina V.N., Golubitskiy V.A.
2019Experimental study of the effectiveness the Capsicum annuum L. extracts for treatment of the rheumatoid arthritisBoiko Yu.A., Shandra A.A., Boiko I.A., Kravchenko I.A.
2019Удосконалення технології виробництва молока в умовах ТОВ «Агрофірма «Кодима» Кодимського району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Діордієнко В. В.
2019Удосконалення технології виробництва свинини в умовах ТОВ «Арцизька м’ясна компанія» Арцизького району Одеської області: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»Скибицький О. А.
2019ANALGESIC AND ANTI-INFLAMMATORY ACTIVITY OF VANILLIN DERIVATIVESBoiko Yu., Nesterkina M. V., Shandra A. A., Kravchenko I. A.