DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2974
Назва: Характеристика безнасінних сортів винограду та ступінь їх безнасінності в умовах Півдня України: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»
Автори: Скалозуб Ю. О.
Теми: безнасінні сорти винограду, безнасінність, Південь України
Дата публікації: 2020
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Скалозуб Ю. О. Характеристика безнасінних сортів винограду та ступінь їх безнасінності в умовах Півдня України: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спец. 203 «Садівництво та виноградарство» / Ю. О. Скалозуб // Керівник: доктор с.-х. наук, проф. Хреновськов Е.І. / ОДАУ. – Одеса, 2020. – 71 с.
Короткий огляд (реферат): Виноградарство і виноробство з далеких часів є пріоритетними галузями агропромислового комплексу багатьох країн світу. Продукція цієї галузі має не тільки виключно харчову цінність, але й формує культуру народів, що проживають в даній місцевості. Історія виноградарства та виноробства за своєї протяжності порівняна до історії людства. Напевно, саме за цієї причини виноград та вино найбільш сильно впливають на загальнолюдську і національну культуру. Актуальність роботи, що представляється, також обумовлена задачами, що стоять перед галуззю виноградарства на сучасних етапах в Україні, а також недоліками існуючого сортименту. Зокрема це велика кількість інтродукованих сортів, нерідко погано пристосованих до кліматичних умов Півдня України. Крім того, дуже низькою забезпеченістю площ виноградних насаджень саме безнасінних сортів, а також поліпшення сортового складу навіть у випадку, якщо сортимент позбавлений яких-небудь недоліків.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2974
Розташовується у зібраннях:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Skalozyb_svbh.pdf1,28 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.