DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2971
Назва: Порівняльна характеристика сортів столового винограду раннього періоду дозрівання в умовах придунайського степу України: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр»
Автори: Марков О. Є.
Теми: порівняльна характеристика, сорти столового винограду, ранній період дозрівання, придунайський степ України
Дата публікації: 2020
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Марков О. Є. Порівняльна характеристика сортів столового винограду раннього періоду дозрівання в умовах придунайського степу України: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спец. 203 «Садівництво та виноградарство» / О. Є. Марков // Керівник: доктор с.-х. наук, проф. Хреновськов Е.І. / ОДАУ. – Одеса, 2020. – 61 с.
Короткий огляд (реферат): Розвиток столового виноградарства в Україні станом на сьогодні знаходиться у стадії незначного зростання. Всі нові масиви, які з’являються на теренах України мають середню величину насаджень в межах 2-8 гектар, це насамперед зумовлено високим рівнем капіталовкладень на створення сучасного, високопродуктивного виноградника, а також тенденціями зміщення форм власності господарств, які в переважній більшості є невеликими фермерськими господарствами або приватними домогосподарюваннями, де є обмежуючі фактори такі, як наявність банку землі придатної до вирощування столового винограду, можливість облаштування автоматизованої системи зрошення та живлення, і фінансові резерви. Актуальність роботи, що представляється, обумовлена задачами, що стоять перед виноградарством, а також недоліками існуючого сортименту. У першу чергу це велика кількість інтродукованих сортів, нерідко погано пристосованих до кліматичних умов півдня України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2971
Розташовується у зібраннях:Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Marcov_svbh.pdf894,75 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.