Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2971
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Марков О. Є. | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-29T12:20:53Z | - |
dc.date.available | 2021-04-29T12:20:53Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Марков О. Є. Порівняльна характеристика сортів столового винограду раннього періоду дозрівання в умовах придунайського степу України: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр». Спец. 203 «Садівництво та виноградарство» / О. Є. Марков // Керівник: доктор с.-х. наук, проф. Хреновськов Е.І. / ОДАУ. – Одеса, 2020. – 61 с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2971 | - |
dc.description.abstract | Розвиток столового виноградарства в Україні станом на сьогодні знаходиться у стадії незначного зростання. Всі нові масиви, які з’являються на теренах України мають середню величину насаджень в межах 2-8 гектар, це насамперед зумовлено високим рівнем капіталовкладень на створення сучасного, високопродуктивного виноградника, а також тенденціями зміщення форм власності господарств, які в переважній більшості є невеликими фермерськими господарствами або приватними домогосподарюваннями, де є обмежуючі фактори такі, як наявність банку землі придатної до вирощування столового винограду, можливість облаштування автоматизованої системи зрошення та живлення, і фінансові резерви. Актуальність роботи, що представляється, обумовлена задачами, що стоять перед виноградарством, а також недоліками існуючого сортименту. У першу чергу це велика кількість інтродукованих сортів, нерідко погано пристосованих до кліматичних умов півдня України. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | ru |
dc.subject | порівняльна характеристика, сорти столового винограду, ранній період дозрівання, придунайський степ України | ru |
dc.title | Порівняльна характеристика сортів столового винограду раннього періоду дозрівання в умовах придунайського степу України: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр» | ru |
dc.type | Preprint | ru |
Розташовується у зібраннях: | Роботи на здобуття освітнього ступеня «Магістр» |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Marcov_svbh.pdf | 894,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.