DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2955
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКитаєва А., Слюсаренко І., Слюсаренко В.-
dc.contributor.authorКитаева А., Слюсаренко И., Слюсаренко В.-
dc.contributor.authorKitaeva A., Slyusarenko I., Slyusarenko V.-
dc.date.accessioned2021-04-14T12:06:57Z-
dc.date.available2021-04-14T12:06:57Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationУДК:637.5.047:636.3 Китаєва А. Біохімічний склад м’яса ягнят, одержаних від батьків різного походження / А. Китаєва, І. Слюсаренко, В. Слюсаренко // Аgrarian Bulletin of the Black Sea Littoral. 2021, Issue 98. Р. 90-96.ru
dc.identifier.otherDOI: 10.37000/abbsl.2021.98.15-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2955-
dc.description.abstractДослідження проводили на помісних ягнятах першого покоління, одержаних від схрещування маток цигайської породи з баранами плідниками гісарської та мериноладшаф порід. Для дослідження було відібрано по три проби м’яса баранців в 3-місячного віку кожної породи. У м’ясі визначали хімічний склад та уміст амінокислот (оксипролін та триптофан ) та мінеральний склад м’яса.ru
dc.description.abstractИсследования проводились на поместных ягнятах первого поколения, полученных от скрещивания маток цигайской породы с баранами производителями Гиссарский и мериноладшаф пород. Для исследования было отобрано по три пробы мяса баранов в 3-месячного возраста каждой породы. В мясе определяли химический состав и содержание аминокислот (оксипролина и триптофан), и минеральный состав мяса.ru
dc.description.abstractThe research was carried out on local lambs of the first generation, obtained from crossing queens of the Tsigai breed with sheep of the Gissar breed and the merino landscape of the breeds. Three samples of lamb meat at 3 months of age of each breed were taken for the study. The chemical composition and content of amino acids (oxyproline and tryptophan), tamineral composition of meat were determined in meat.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectм’ясо, баранина, білки, жири, амінокислоти, клітковина, суха речовина, вологаru
dc.subjectмясо, баранина, билки, жиры, аминокислоты, клетчатка, сухое вещество, влажностьru
dc.subjectмeat, lamb, proteins, fats, amino acids, fiber, dry matter, moistureru
dc.titleБІОХІМІЧНИЙ СКЛАД М’ЯСА ЯГНЯТ, ОДЕРЖАНИХ ВІД БАТЬКІВ РІЗНОГО ПОХОДЖЕННЯru
dc.title.alternativeБИОХИМИЧЕСКИЙ СОСТАВ МЯСА ЯГНЯТ, ПОЛУЧЕННЫХ ОТ РОДИТЕЛЕЙ РАЗНОГО ПРОИСХОЖДЕНИЯru
dc.title.alternativeBIOCHEMICAL COMPOSITION OF LAMB MEAT OBTAINED FROM PARENTS OF DIFFERENT ORIGINSru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Китаєва Алла Павлівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
17.pdf786,04 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.