DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2883
Назва: АНАЛІЗ ПОЖИВНОЇ ТА ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ЦІННОСТІ ВОЛОГИХ КОРМІВ ДЛЯ КОТІВ
Автори: Макаренко В., Півень О.,
Теми: аналіз, поживна цінність, енергетична цінність, вологі корми, коти
Дата публікації: 2020
Видавництво: Сучасні проблеми біобезпеки в Україні
Бібліографічний опис: Макаренко В., Півень О. Аналіз поживної та енергетичної цінності вологих кормів для котів // Сучасні проблеми біобезпеки в Україні: мат-ли III Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. – 2020. – С. 37-40.
Короткий огляд (реферат): На думку вітчизняних вчених, гармонізація системи контролю показників безпечності та якості кормів для тварин вітчизняного виробництва та імпортованих в Україну відповідно до європейських та міжнародних вимог допоможе забезпечити надійний захист здоров’я тварин та людей, посилити засади ринкових інститутів та підвищити спроможність української економіки витримувати конкурентний тиск в умовах глобалізації світової економіки. Літературні дані свідчать, що європейський ринок кормів становить 22 млрд доларів в рік, а ринок кормів для домашніх тварин в Україні – близько 100 млн доларів в рік. Лідерами є такі компанії як Mars (PedigreePetfoods, RoualCannin, Nutro) – 50 % ринку і Nestle (Carnation, SpillersPetfoods, RalstonPurina) – 15 %. У загальному об’ємі продажу близько 70 % займають корми для котів . Існують повідомлення, що 98,3 % українського ринку кормів для собак і котів представлено закордонними виробниками.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2883
Розташовується у зібраннях:Півень Ольга Тарасовна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.pdf669,93 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.