Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2883
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Макаренко В., Півень О., | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-05T11:28:20Z | - |
dc.date.available | 2021-04-05T11:28:20Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Макаренко В., Півень О. Аналіз поживної та енергетичної цінності вологих кормів для котів // Сучасні проблеми біобезпеки в Україні: мат-ли III Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. – 2020. – С. 37-40. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2883 | - |
dc.description.abstract | На думку вітчизняних вчених, гармонізація системи контролю показників безпечності та якості кормів для тварин вітчизняного виробництва та імпортованих в Україну відповідно до європейських та міжнародних вимог допоможе забезпечити надійний захист здоров’я тварин та людей, посилити засади ринкових інститутів та підвищити спроможність української економіки витримувати конкурентний тиск в умовах глобалізації світової економіки. Літературні дані свідчать, що європейський ринок кормів становить 22 млрд доларів в рік, а ринок кормів для домашніх тварин в Україні – близько 100 млн доларів в рік. Лідерами є такі компанії як Mars (PedigreePetfoods, RoualCannin, Nutro) – 50 % ринку і Nestle (Carnation, SpillersPetfoods, RalstonPurina) – 15 %. У загальному об’ємі продажу близько 70 % займають корми для котів . Існують повідомлення, що 98,3 % українського ринку кормів для собак і котів представлено закордонними виробниками. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Сучасні проблеми біобезпеки в Україні | ru |
dc.subject | аналіз, поживна цінність, енергетична цінність, вологі корми, коти | ru |
dc.title | АНАЛІЗ ПОЖИВНОЇ ТА ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ЦІННОСТІ ВОЛОГИХ КОРМІВ ДЛЯ КОТІВ | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Півень Ольга Тарасовна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2.pdf | 669,93 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.