Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2882
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Півень О., Мусієнко І. | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-05T11:20:33Z | - |
dc.date.available | 2021-04-05T11:20:33Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Півень О. Моніторинг фальсифікації бджолиного меду різного ботанічного походження, шо реалізується у м. Херсоні / О. Півень, І. Мусієнко // Сучасні проблеми біобезпеки в Україні: мат-ли III Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. – 2020. – С. 57-60. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2882 | - |
dc.description.abstract | Бджолиний мед є цінним харчовим продуктом, про чудові смакові та лікувальні властивості якого відомо з давніх часів. Україна є одним із крупних постачальників меду на світовий ринок. Дані літературних джерел свідчать, що український мед користується попитом у Чехії, Німеччині, Угорщині, США, Польщі, Словаччині та є конкурентоспроможним на європейському та світовому ринках. Багатий хімічний склад, оптимальне співвідношення компонентів роблять бджолиний мед незамінним продуктом харчування. Проте, мед не є дешевим продуктом, що майже не відбивається на його попиті. Тому часто несумлінні виробники піддають цей продукт фальсифікації, переважно з метою здешевлення сировини або маскування дефектів. Найчастіше мед піддається видовій та якісній фальсифікаціям. Так, існують повідомлення, що значна частина меду, який реалізується на ярмарках, не відповідає діючим вимогам за рядом показників. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Сучасні проблеми біобезпеки в Україні | ru |
dc.subject | моніторинг, фальсифікації, бджолиний мед, ботанічне походження, м. Херсон | ru |
dc.title | МОНІТОРИНГ ФАЛЬСИФІКАЦІЇ БДЖОЛИНОГО МЕДУ РІЗНОГО БОТАНІЧНОГО ПОХОДЖЕННЯ, ЩО РЕАЛІЗУЄТЬСЯ У М. ХЕРСОНІ | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Півень Ольга Тарасовна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1.pdf | 652,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.