DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2874
Title: Методичні рекомендації до розділу загальної ветеринарної мікробіології дисципліни "Загальна ветеринарна мікробіологія"
Authors: Левченко А. Г.
Keywords: ветеринарна мікробіологія, лабораторно-практичні заняття, ветеринарна медицина, ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза
Issue Date: 2020
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: УДК 579.62(083.13) Левченко А. Г. Методичні вказівки для проведення лабораторно-практичних занять з дисципліни "Ветеринарна мікробіологія", Частина I: "Загальна ветеринарна мікробіологія"для здобувачів магістерського рівня вищої освіти зі спеціальностей 211 "Ветеринарна медицина" та 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза": методичні рекомендації / А. Г. Левченко. - Одеса: ОДАУ, 2020. - 50 с.
Abstract: Методичні рекомендації складені відповідно до програми із загальної мікробіології. Кількість, перелік та порядок виконання робіт на лабораторних заняттях визначені робочим планом вивчення курсу мікробіології. Кожна робота розпочинається коротким теоретичним обґрунтуванням матеріалу для вивчення, що полегшує самостійну підготовку студентів до виконання лабораторних завдань. Методичні рекомендації розраховані для проведення лабораторних занять, призначених для для здобувачів магістерського рівня вищої освіти зі спеціальностей 211 "Ветеринарна медицина" та 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза".
Description: З методичними рекомендаціямі можна ознайомитись на кафедрі фізіології, патофізіології та біохімії.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2874
Appears in Collections:Левченко Анна Григорівна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4 МетРекВетМікроб.pdf325,03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.