DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2874
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛевченко А. Г.-
dc.date.accessioned2021-04-01T13:04:44Z-
dc.date.available2021-04-01T13:04:44Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationУДК 579.62(083.13) Левченко А. Г. Методичні вказівки для проведення лабораторно-практичних занять з дисципліни "Ветеринарна мікробіологія", Частина I: "Загальна ветеринарна мікробіологія"для здобувачів магістерського рівня вищої освіти зі спеціальностей 211 "Ветеринарна медицина" та 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза": методичні рекомендації / А. Г. Левченко. - Одеса: ОДАУ, 2020. - 50 с.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2874-
dc.descriptionЗ методичними рекомендаціямі можна ознайомитись на кафедрі фізіології, патофізіології та біохімії.ru
dc.description.abstractМетодичні рекомендації складені відповідно до програми із загальної мікробіології. Кількість, перелік та порядок виконання робіт на лабораторних заняттях визначені робочим планом вивчення курсу мікробіології. Кожна робота розпочинається коротким теоретичним обґрунтуванням матеріалу для вивчення, що полегшує самостійну підготовку студентів до виконання лабораторних завдань. Методичні рекомендації розраховані для проведення лабораторних занять, призначених для для здобувачів магістерського рівня вищої освіти зі спеціальностей 211 "Ветеринарна медицина" та 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза".ru
dc.language.isoukru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectветеринарна мікробіологія, лабораторно-практичні заняття, ветеринарна медицина, ветеринарна гігієна, санітарія і експертизаru
dc.titleМетодичні рекомендації до розділу загальної ветеринарної мікробіології дисципліни "Загальна ветеринарна мікробіологія"ru
dc.typeLearning Objectru
Розташовується у зібраннях:Левченко Анна Григорівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4 МетРекВетМікроб.pdf325,03 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.