Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2781
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Палій А.П., Родіонова К.О. | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-25T11:45:39Z | - |
dc.date.available | 2021-03-25T11:45:39Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб знежирення ножів перед стерилізацією на м’ясокомбінатах: патент на корисну модель № 116215 / А.П. Палій, К.О. Родіонова. МПК: A61L 2/16. 10.05.2017. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2781 | - |
dc.description | Корисна модель в порівнянні з найближчим аналогом є більш екологічно-безпечною, високоефективною, є економічним засобом для очищення, що вміщує комплекс ферментів (протеаза, ліпаза, амілаза), спирти, неіоногенні поверхнево-активні речовини, допоміжні речовини, воду, що дозволяє в короткий термін і ефективно усунути різні органічні забруднення та емульгувати жири, білки, залишки бруду, є безпечною та екологічною. | ru |
dc.description.abstract | Спосіб знежирення ножів перед стерилізацією на м'ясокомбінатах, що включає зволоження засобом для очищення, який відрізняється тим, що як препарат для очищення використовують засіб "Гігазім (Gigazyme)", ножі зрошують та протирають у концентрації 0,1-1,5 % за експозиції 1 хвилина та температури розчину 18-22 °C. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ УКРАЇНИ | ru |
dc.subject | спосіб, знежирення, ножі, стерилізація, м'ясокомбінати | ru |
dc.title | Спосіб знежирення ножів перед стерилізацією на м’ясокомбінатах: патент на корисну модель | ru |
dc.type | Technical Report | ru |
Розташовується у зібраннях: | Родіонова Катерина Олександрівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1.bmp | 982,83 kB | BMP | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.