DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2781
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПалій А.П., Родіонова К.О.-
dc.date.accessioned2021-03-25T11:45:39Z-
dc.date.available2021-03-25T11:45:39Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСпосіб знежирення ножів перед стерилізацією на м’ясокомбінатах: патент на корисну модель № 116215 / А.П. Палій, К.О. Родіонова. МПК: A61L 2/16. 10.05.2017.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2781-
dc.descriptionКорисна модель в порівнянні з найближчим аналогом є більш екологічно-безпечною, високоефективною, є економічним засобом для очищення, що вміщує комплекс ферментів (протеаза, ліпаза, амілаза), спирти, неіоногенні поверхнево-активні речовини, допоміжні речовини, воду, що дозволяє в короткий термін і ефективно усунути різні органічні забруднення та емульгувати жири, білки, залишки бруду, є безпечною та екологічною.ru
dc.description.abstractСпосіб знежирення ножів перед стерилізацією на м'ясокомбінатах, що включає зволоження засобом для очищення, який відрізняється тим, що як препарат для очищення використовують засіб "Гігазім (Gigazyme)", ножі зрошують та протирають у концентрації 0,1-1,5 % за експозиції 1 хвилина та температури розчину 18-22 °C.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherДЕРЖАВНА СЛУЖБА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ УКРАЇНИru
dc.subjectспосіб, знежирення, ножі, стерилізація, м'ясокомбінатиru
dc.titleСпосіб знежирення ножів перед стерилізацією на м’ясокомбінатах: патент на корисну модельru
dc.typeTechnical Reportru
Розташовується у зібраннях:Родіонова Катерина Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.bmp982,83 kBBMPПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.