![DSpace logo](/jspui/image/pict_header.jpg)
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2778
Title: | Спосіб дезінфекції виробничих приміщень м’ясопереробних підприємств: патент на корисну модель |
Authors: | Дубін Р.А., Палій А.П., Родіонова К.О., Палій А.П. |
Keywords: | м'ясопереробні, виробничі, дезінфекція приміщень, підприємства, спосіб |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ УКРАЇНИ |
Citation: | Спосіб дезінфекції виробничих приміщень м’ясопереробних підприємств: патент на корисну модель № 111964 / Р.А. Дубін, А.П. Палій, К.О. Родіонова, А.П. Палій,. МПК: A61L 2/16. 25.11.2016. |
Abstract: | Спосіб дезінфекції виробничих приміщень м'ясопереробних підприємств, що включає механічну очистку приміщень, їх дезінфекцію препаратом, який відрізняється тим, що використовують як дезінфікуючий препарат - засіб, який містить октилдецилдиметиламонію хлорид 0,0065-0,0325 %; діоктилдиметиламонію хлорид 0,0033-0,0165 %; дидецилдиметиламонію хлорид 0,0033-0,0165 %; алкілдиметилбензиламонію хлорид 0,0087-0,0435 %; етанол 0,01-0,05 %; допоміжні речовини 0,015-0,075 %; воду 99,9532-99,7660 % за експозиції 60 хвилин. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/2778 |
Appears in Collections: | Родіонова Катерина Олександрівна |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.