DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2778
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДубін Р.А., Палій А.П., Родіонова К.О., Палій А.П.-
dc.date.accessioned2021-03-25T11:16:56Z-
dc.date.available2021-03-25T11:16:56Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationСпосіб дезінфекції виробничих приміщень м’ясопереробних підприємств: патент на корисну модель № 111964 / Р.А. Дубін, А.П. Палій, К.О. Родіонова, А.П. Палій,. МПК: A61L 2/16. 25.11.2016.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2778-
dc.description.abstractСпосіб дезінфекції виробничих приміщень м'ясопереробних підприємств, що включає механічну очистку приміщень, їх дезінфекцію препаратом, який відрізняється тим, що використовують як дезінфікуючий препарат - засіб, який містить октилдецилдиметиламонію хлорид 0,0065-0,0325 %; діоктилдиметиламонію хлорид 0,0033-0,0165 %; дидецилдиметиламонію хлорид 0,0033-0,0165 %; алкілдиметилбензиламонію хлорид 0,0087-0,0435 %; етанол 0,01-0,05 %; допоміжні речовини 0,015-0,075 %; воду 99,9532-99,7660 % за експозиції 60 хвилин.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherДЕРЖАВНА СЛУЖБА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ УКРАЇНИru
dc.subjectм'ясопереробні, виробничі, дезінфекція приміщень, підприємства, спосібru
dc.titleСпосіб дезінфекції виробничих приміщень м’ясопереробних підприємств: патент на корисну модельru
dc.typeTechnical Reportru
Розташовується у зібраннях:Родіонова Катерина Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
п2-1.jpg94,32 kBJPEGПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.