![DSpace logo](/jspui/image/pict_header.jpg)
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2778
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дубін Р.А., Палій А.П., Родіонова К.О., Палій А.П. | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-25T11:16:56Z | - |
dc.date.available | 2021-03-25T11:16:56Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб дезінфекції виробничих приміщень м’ясопереробних підприємств: патент на корисну модель № 111964 / Р.А. Дубін, А.П. Палій, К.О. Родіонова, А.П. Палій,. МПК: A61L 2/16. 25.11.2016. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2778 | - |
dc.description.abstract | Спосіб дезінфекції виробничих приміщень м'ясопереробних підприємств, що включає механічну очистку приміщень, їх дезінфекцію препаратом, який відрізняється тим, що використовують як дезінфікуючий препарат - засіб, який містить октилдецилдиметиламонію хлорид 0,0065-0,0325 %; діоктилдиметиламонію хлорид 0,0033-0,0165 %; дидецилдиметиламонію хлорид 0,0033-0,0165 %; алкілдиметилбензиламонію хлорид 0,0087-0,0435 %; етанол 0,01-0,05 %; допоміжні речовини 0,015-0,075 %; воду 99,9532-99,7660 % за експозиції 60 хвилин. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ УКРАЇНИ | ru |
dc.subject | м'ясопереробні, виробничі, дезінфекція приміщень, підприємства, спосіб | ru |
dc.title | Спосіб дезінфекції виробничих приміщень м’ясопереробних підприємств: патент на корисну модель | ru |
dc.type | Technical Report | ru |
Розташовується у зібраннях: | Родіонова Катерина Олександрівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
п2-1.jpg | 94,32 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.