Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2775
Title: | ОРГАНІЗАЦІЯ САНІТАРНО-МІКРОБІОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ НА М’ЯСОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ |
Authors: | Родіонова К.О. |
Keywords: | організація, санітарно-мікробіологічний контроль, м’ясопереробні підприємства |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Херсонський державний аграрний університет |
Citation: | УДК 619:614.48:615.28 Родіонова К. О. Організація санітарно-мікробіологічного контролю на м’ясопереробних підприємствах / К.О. Родіонова // Науково-інформаційний вісник біолого-технологічного факультету / Херсонський державний аграрний університет. - Херсон, 2017. – Вип.9. - С. 201– 207. |
Abstract: | Однією з умов випуску доброякісних м'яса і м'ясних продуктів є неухильне виконання встановлених санітарних правил на підприємствах м'ясної промисловості. Без належного санітарно-гігієнічного, мікробіологічного та технологічного контролю, охорони навколишнього середовища на м'ясопереробних підприємствах будь-який технологічний об'єкт може виступати як важливе джерело мікробіологічного забруднення. Санітарно-гігієнічні заходи необхідно проводити на м'ясопереробних підприємствах щодня. Крім того, один раз на місяць на підприємстві встановлюється санітарний день для проведення генерального прибирання з наступною дезінфекцією всіх приміщень, обладнання та інвентарю. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/2775 |
Appears in Collections: | Родіонова Катерина Олександрівна |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.