Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2775
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Родіонова К.О. | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-22T14:25:13Z | - |
dc.date.available | 2021-03-22T14:25:13Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | УДК 619:614.48:615.28 Родіонова К. О. Організація санітарно-мікробіологічного контролю на м’ясопереробних підприємствах / К.О. Родіонова // Науково-інформаційний вісник біолого-технологічного факультету / Херсонський державний аграрний університет. - Херсон, 2017. – Вип.9. - С. 201– 207. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2775 | - |
dc.description.abstract | Однією з умов випуску доброякісних м'яса і м'ясних продуктів є неухильне виконання встановлених санітарних правил на підприємствах м'ясної промисловості. Без належного санітарно-гігієнічного, мікробіологічного та технологічного контролю, охорони навколишнього середовища на м'ясопереробних підприємствах будь-який технологічний об'єкт може виступати як важливе джерело мікробіологічного забруднення. Санітарно-гігієнічні заходи необхідно проводити на м'ясопереробних підприємствах щодня. Крім того, один раз на місяць на підприємстві встановлюється санітарний день для проведення генерального прибирання з наступною дезінфекцією всіх приміщень, обладнання та інвентарю. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.subject | організація, санітарно-мікробіологічний контроль, м’ясопереробні підприємства | ru |
dc.title | ОРГАНІЗАЦІЯ САНІТАРНО-МІКРОБІОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ НА М’ЯСОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Родіонова Катерина Олександрівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
7.pdf | 803,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.