DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2775
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРодіонова К.О.-
dc.date.accessioned2021-03-22T14:25:13Z-
dc.date.available2021-03-22T14:25:13Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationУДК 619:614.48:615.28 Родіонова К. О. Організація санітарно-мікробіологічного контролю на м’ясопереробних підприємствах / К.О. Родіонова // Науково-інформаційний вісник біолого-технологічного факультету / Херсонський державний аграрний університет. - Херсон, 2017. – Вип.9. - С. 201– 207.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2775-
dc.description.abstractОднією з умов випуску доброякісних м'яса і м'ясних продуктів є неухильне виконання встановлених санітарних правил на підприємствах м'ясної промисловості. Без належного санітарно-гігієнічного, мікробіологічного та технологічного контролю, охорони навколишнього середовища на м'ясопереробних підприємствах будь-який технологічний об'єкт може виступати як важливе джерело мікробіологічного забруднення. Санітарно-гігієнічні заходи необхідно проводити на м'ясопереробних підприємствах щодня. Крім того, один раз на місяць на підприємстві встановлюється санітарний день для проведення генерального прибирання з наступною дезінфекцією всіх приміщень, обладнання та інвентарю.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherХерсонський державний аграрний університетru
dc.subjectорганізація, санітарно-мікробіологічний контроль, м’ясопереробні підприємстваru
dc.titleОРГАНІЗАЦІЯ САНІТАРНО-МІКРОБІОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ НА М’ЯСОПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВАХru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Родіонова Катерина Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7.pdf803,38 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.