DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2761
Title: ЗНАЧЕННЯ ВИРОБНИЧОЇ САНІТАРІЇ У СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕЧНІСТЮ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ (НАССР)
Other Titles: VALUE HEALTH REGULATIONS IN THE MANAGEMENT OF FOOD SAFETY (HACCP)
Authors: Родіонова К.О.
Rodionova K.
Keywords: виробнича санітарія, санітарно-гігієнічний контроль, НАССР, системи управління безпечністю харчових продуктів, ДСТУ ISO 22000:2007
labor health, sanitary-hygiene control, HACCP, food safety management system, ДСТУ ISO 22000:2007
Issue Date: 2016
Publisher: ННЦ Інституту експериментальної та клінічної ветеринарії
Citation: УДК: 619.616.98:579.887111:636.5 Родіонова К. О. Значення виробничої санітарії у системі управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) / К.О. Родіонова // Ветеринарна медицина: наук.зб. / ННЦ Інституту експериментальної та клінічної ветеринарії. - Харків, 2016. - №102. – С. – 217-219.
Abstract: Дана стаття є оглядовою та присвячена проблематиці виробничої санітарії, як основної ланки в системі управління безпечністю харчових продуктів на м’ясопереробних підприємствах. У статті наведено повний аналіз механізму та переваг впровадження системи НАССР в м’ясопереробній промисловості. Відображені основні аспекти взаємозв’язку виробничої санітарії та системи НАССР.
The review article is dedicated with the problems of industrial hygiene as a key links in the food safety management system at meat-processing plants. The article provides full analyzing of the mechanism and the advantages of HACCP system implementation in the meat processing industry. It reflects the main interconnecting aspects of the labor health and HACCP.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2761
Appears in Collections:Родіонова Катерина Олександрівна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ИЭКВМ.pdf498,86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.