Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2761
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Родіонова К.О. | - |
dc.contributor.author | Rodionova K. | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-18T13:30:11Z | - |
dc.date.available | 2021-03-18T13:30:11Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | УДК: 619.616.98:579.887111:636.5 Родіонова К. О. Значення виробничої санітарії у системі управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) / К.О. Родіонова // Ветеринарна медицина: наук.зб. / ННЦ Інституту експериментальної та клінічної ветеринарії. - Харків, 2016. - №102. – С. – 217-219. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2761 | - |
dc.description.abstract | Дана стаття є оглядовою та присвячена проблематиці виробничої санітарії, як основної ланки в системі управління безпечністю харчових продуктів на м’ясопереробних підприємствах. У статті наведено повний аналіз механізму та переваг впровадження системи НАССР в м’ясопереробній промисловості. Відображені основні аспекти взаємозв’язку виробничої санітарії та системи НАССР. | ru |
dc.description.abstract | The review article is dedicated with the problems of industrial hygiene as a key links in the food safety management system at meat-processing plants. The article provides full analyzing of the mechanism and the advantages of HACCP system implementation in the meat processing industry. It reflects the main interconnecting aspects of the labor health and HACCP. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | ННЦ Інституту експериментальної та клінічної ветеринарії | ru |
dc.subject | виробнича санітарія, санітарно-гігієнічний контроль, НАССР, системи управління безпечністю харчових продуктів, ДСТУ ISO 22000:2007 | ru |
dc.subject | labor health, sanitary-hygiene control, HACCP, food safety management system, ДСТУ ISO 22000:2007 | ru |
dc.title | ЗНАЧЕННЯ ВИРОБНИЧОЇ САНІТАРІЇ У СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕЧНІСТЮ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ (НАССР) | ru |
dc.title.alternative | VALUE HEALTH REGULATIONS IN THE MANAGEMENT OF FOOD SAFETY (HACCP) | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Родіонова Катерина Олександрівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ИЭКВМ.pdf | 498,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.