DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2761
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРодіонова К.О.-
dc.contributor.authorRodionova K.-
dc.date.accessioned2021-03-18T13:30:11Z-
dc.date.available2021-03-18T13:30:11Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationУДК: 619.616.98:579.887111:636.5 Родіонова К. О. Значення виробничої санітарії у системі управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) / К.О. Родіонова // Ветеринарна медицина: наук.зб. / ННЦ Інституту експериментальної та клінічної ветеринарії. - Харків, 2016. - №102. – С. – 217-219.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2761-
dc.description.abstractДана стаття є оглядовою та присвячена проблематиці виробничої санітарії, як основної ланки в системі управління безпечністю харчових продуктів на м’ясопереробних підприємствах. У статті наведено повний аналіз механізму та переваг впровадження системи НАССР в м’ясопереробній промисловості. Відображені основні аспекти взаємозв’язку виробничої санітарії та системи НАССР.ru
dc.description.abstractThe review article is dedicated with the problems of industrial hygiene as a key links in the food safety management system at meat-processing plants. The article provides full analyzing of the mechanism and the advantages of HACCP system implementation in the meat processing industry. It reflects the main interconnecting aspects of the labor health and HACCP.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherННЦ Інституту експериментальної та клінічної ветеринаріїru
dc.subjectвиробнича санітарія, санітарно-гігієнічний контроль, НАССР, системи управління безпечністю харчових продуктів, ДСТУ ISO 22000:2007ru
dc.subjectlabor health, sanitary-hygiene control, HACCP, food safety management system, ДСТУ ISO 22000:2007ru
dc.titleЗНАЧЕННЯ ВИРОБНИЧОЇ САНІТАРІЇ У СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕЧНІСТЮ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ (НАССР)ru
dc.title.alternativeVALUE HEALTH REGULATIONS IN THE MANAGEMENT OF FOOD SAFETY (HACCP)ru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Родіонова Катерина Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ИЭКВМ.pdf498,86 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.