Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2606
Назва: | Виробництво, зберігання та переробка продукції бджільництва: підручник |
Автори: | Петренко С. О., Петренко І. О., Ясько В. М., Богдан М. К., Антоненко П. П., Постоєнко В. О., Решетніченко О. П., Макаріхіна І. В., Ясько А. І. |
Теми: | бджільництво, виробництво, переробка, продукція бджільництва, мед, віск, біологічно активні продукти, медоносні ресурси, біологія бджолиної сім’ї, роботи на пасіці |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Бондаренко М. О. |
Бібліографічний опис: | УДК 638.16/17 Виробництво, зберігання та переробка продукції бджільництва: підручник / Колектив авторів. – Одеса: Бондаренко М. О., 2016. – 536 с. |
Короткий огляд (реферат): | На основі сучасних досягнень науки й передового досвіду висвітлено технологію виробництва та переробки, біологію та хімію вироблення бджолами меду, воску та інших біологічно активних продуктів; вивчення їх властивостей, вплив на якість продукції бджільництва різних факторів та методів визначення фальсифікацій; організацію виробництва продукції на пасіках різних форм власності; визначення якості продукції бджільництва; вивчення медоносних ресурсів; вживання заходів підвищення економічної ефективності виробництва продукції бджільництва. Включено методичний матеріал з питань біології бджолиної сім’ї, весняних та осінніх робіт на пасіці, способів розмноження бджіл та бджолиних сімей, технологій отримання продукції бджільництва, лікування та профілактики хвороб бджіл, організації праці, планування та обліку у бджільництві. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/2606 |
Розташовується у зібраннях: | ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ясько_В_М_ВПЗПБ.7z | 48,68 MB | Архив WinRAR | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.