DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2606
Title: Виробництво, зберігання та переробка продукції бджільництва: підручник
Authors: Петренко С. О., Петренко І. О., Ясько В. М., Богдан М. К., Антоненко П. П., Постоєнко В. О., Решетніченко О. П., Макаріхіна І. В., Ясько А. І.
Keywords: бджільництво, виробництво, переробка, продукція бджільництва, мед, віск, біологічно активні продукти, медоносні ресурси, біологія бджолиної сім’ї, роботи на пасіці
Issue Date: 2016
Publisher: Бондаренко М. О.
Citation: УДК 638.16/17 Виробництво, зберігання та переробка продукції бджільництва: підручник / Колектив авторів. – Одеса: Бондаренко М. О., 2016. – 536 с.
Abstract: На основі сучасних досягнень науки й передового досвіду висвітлено технологію виробництва та переробки, біологію та хімію вироблення бджолами меду, воску та інших біологічно активних продуктів; вивчення їх властивостей, вплив на якість продукції бджільництва різних факторів та методів визначення фальсифікацій; організацію виробництва продукції на пасіках різних форм власності; визначення якості продукції бджільництва; вивчення медоносних ресурсів; вживання заходів підвищення економічної ефективності виробництва продукції бджільництва. Включено методичний матеріал з питань біології бджолиної сім’ї, весняних та осінніх робіт на пасіці, способів розмноження бджіл та бджолиних сімей, технологій отримання продукції бджільництва, лікування та профілактики хвороб бджіл, організації праці, планування та обліку у бджільництві.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2606
Appears in Collections:ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ясько_В_М_ВПЗПБ.7z48,68 MBАрхив WinRARView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.