DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2606
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетренко С. О., Петренко І. О., Ясько В. М., Богдан М. К., Антоненко П. П., Постоєнко В. О., Решетніченко О. П., Макаріхіна І. В., Ясько А. І.-
dc.date.accessioned2020-10-01T12:02:47Z-
dc.date.available2020-10-01T12:02:47Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationУДК 638.16/17 Виробництво, зберігання та переробка продукції бджільництва: підручник / Колектив авторів. – Одеса: Бондаренко М. О., 2016. – 536 с.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2606-
dc.description.abstractНа основі сучасних досягнень науки й передового досвіду висвітлено технологію виробництва та переробки, біологію та хімію вироблення бджолами меду, воску та інших біологічно активних продуктів; вивчення їх властивостей, вплив на якість продукції бджільництва різних факторів та методів визначення фальсифікацій; організацію виробництва продукції на пасіках різних форм власності; визначення якості продукції бджільництва; вивчення медоносних ресурсів; вживання заходів підвищення економічної ефективності виробництва продукції бджільництва. Включено методичний матеріал з питань біології бджолиної сім’ї, весняних та осінніх робіт на пасіці, способів розмноження бджіл та бджолиних сімей, технологій отримання продукції бджільництва, лікування та профілактики хвороб бджіл, організації праці, планування та обліку у бджільництві.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherБондаренко М. О.ru
dc.subjectбджільництво, виробництво, переробка, продукція бджільництва, мед, віск, біологічно активні продукти, медоносні ресурси, біологія бджолиної сім’ї, роботи на пасіціru
dc.titleВиробництво, зберігання та переробка продукції бджільництва: підручникru
dc.typeBookru
Розташовується у зібраннях:ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ясько_В_М_ВПЗПБ.7z48,68 MBАрхив WinRARПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.