DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2606
Назва: Виробництво, зберігання та переробка продукції бджільництва: підручник
Автори: Петренко С. О., Петренко І. О., Ясько В. М., Богдан М. К., Антоненко П. П., Постоєнко В. О., Решетніченко О. П., Макаріхіна І. В., Ясько А. І.
Теми: бджільництво, виробництво, переробка, продукція бджільництва, мед, віск, біологічно активні продукти, медоносні ресурси, біологія бджолиної сім’ї, роботи на пасіці
Дата публікації: 2016
Видавництво: Бондаренко М. О.
Бібліографічний опис: УДК 638.16/17 Виробництво, зберігання та переробка продукції бджільництва: підручник / Колектив авторів. – Одеса: Бондаренко М. О., 2016. – 536 с.
Короткий огляд (реферат): На основі сучасних досягнень науки й передового досвіду висвітлено технологію виробництва та переробки, біологію та хімію вироблення бджолами меду, воску та інших біологічно активних продуктів; вивчення їх властивостей, вплив на якість продукції бджільництва різних факторів та методів визначення фальсифікацій; організацію виробництва продукції на пасіках різних форм власності; визначення якості продукції бджільництва; вивчення медоносних ресурсів; вживання заходів підвищення економічної ефективності виробництва продукції бджільництва. Включено методичний матеріал з питань біології бджолиної сім’ї, весняних та осінніх робіт на пасіці, способів розмноження бджіл та бджолиних сімей, технологій отримання продукції бджільництва, лікування та профілактики хвороб бджіл, організації праці, планування та обліку у бджільництві.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2606
Розташовується у зібраннях:ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ясько_В_М_ВПЗПБ.7z48,68 MBАрхив WinRARПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.