�������@Mail.ru
DSpace About DSpace Software
 

Library ODAU >
ПРАЦІ ВЧЕНИХ ОДАУ >
Ковбасенко Володимир Мусійович >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/123456789/246

Название: ЯКІСНА ОЦІНКА М’ЯСА ОТРИМАНОГО ВІД ЗАБОЮ СВИНЕЙ, ЯКИХ ВИРОЩУВАЛИ НА КОРМАХ ЗБАГАЧЕНИХ ВІДХОДАМИ ПЕРЕРОБКИ МОРЕПРОДУКТІВ
Другие названия: Качественная оценка мяса, полученного от убоя свиней, откормленных на кормовых рационах обогащённых отходами морепродуктов
Quality standard of meat received from slaughter of pigs on fodder diets waste of seafoods
Авторы: Ковбасенко, В.М.
Ковбасенко, В.М.
Kovbasenko, V.
Ключевые слова: Ветеринарно-санітарна експертиза
м'ясо свиней, рибне борошно, мідії, рибно-мідійне борошно, якість
мясо свиней, рыбная мука, мидии, рыбно-мидийно муку, качество
meat of pigs, a fish flour, mussels, fish-mussel a flour, quality
Issue Date: 2011
Издатель: Аграрний вісник Причорномор’я: збірник наукових праць, №59, 2011
Библиографическое описание: УДК: 636.52/58.087.619:614.31:637.4., ББК П817.1,ОГАУ,ОДАУ Ковбасенко, В. М. Якісна оцінка м'яса, отриманого від забою свиней, яких вирощували на кормах, збагачених відходами переробки морепродуктів [Текст] / В. М. Ковбасенко, В. І. Боєв // Аграрний вісник Причорномор`я : збірник наукових праць / Міністерство аграрної політики та продовольства України, Одеський державний аграрний університет. - Одеса : ТЕС, 2011. - : Ветеринарні науки, Вип. 59. - С.60-64.
Аннотация: Встановлено, що заміна в кормосумішах для свиней 4% рибного борошна, аналогічною кількістю рибно-мідійного, знижує якість м’яса. В той же час, припинення згодовування рибно-мідійного борошна за місяць до забою свиней, сприяє о дібтриманню якісного м’яса.
Установлено, что замена в кормосмесях для свиней 4% рыбной муки, аналогичным количеством рыбно-мидийного, снижает качество мяса. В то же время, прекращения скармливания рыбно-мидийного муки за месяц до забоя свиней, способствует в дибтриманню качественного мяса.
It is established, that replacement in кормосмесях for pigs of the fish flour of 4 %, similar quantity fish-mussel, degrades some meat. At the same time, the terminations fish-mussel flours one month prior to a face of pigs, assists in qualitative meat.
Описание: It is established, that replacement in кормосмесях for pigs of the fish flour of 4 %, similar quantity fish-mussel, degrades some meat. At the same time, the terminations fish-mussel flours one month prior to a face of pigs, assists in qualitative meat.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/246
Appears in Collections:Ковбасенко Володимир Мусійович

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Boev.htm113,46 kBHTMLView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback