|
Library ODAU >
ПРАЦІ ВЧЕНИХ ОДАУ >
Ковбасенко Володимир Мусійович >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/123456789/246
|
|
|
Название: | ЯКІСНА ОЦІНКА М’ЯСА ОТРИМАНОГО ВІД ЗАБОЮ СВИНЕЙ, ЯКИХ ВИРОЩУВАЛИ НА КОРМАХ ЗБАГАЧЕНИХ ВІДХОДАМИ ПЕРЕРОБКИ МОРЕПРОДУКТІВ |
Другие названия: | Качественная оценка мяса, полученного от убоя свиней, откормленных на кормовых рационах обогащённых отходами морепродуктов Quality standard of meat received from slaughter of pigs on fodder diets waste of seafoods |
Авторы: | Ковбасенко, В.М. Ковбасенко, В.М. Kovbasenko, V. |
Ключевые слова: | Ветеринарно-санітарна експертиза м'ясо свиней, рибне борошно, мідії, рибно-мідійне борошно, якість мясо свиней, рыбная мука, мидии, рыбно-мидийно муку, качество meat of pigs, a fish flour, mussels, fish-mussel a flour, quality |
Issue Date: | 2011 |
Издатель: | Аграрний вісник Причорномор’я: збірник наукових праць, №59, 2011 |
Библиографическое описание: | УДК: 636.52/58.087.619:614.31:637.4., ББК П817.1,ОГАУ,ОДАУ Ковбасенко, В. М. Якісна оцінка м'яса, отриманого від забою свиней, яких вирощували на кормах, збагачених відходами переробки морепродуктів [Текст] / В. М. Ковбасенко, В. І. Боєв // Аграрний вісник Причорномор`я : збірник наукових праць / Міністерство аграрної політики та продовольства України, Одеський державний аграрний університет. - Одеса : ТЕС, 2011. - : Ветеринарні науки, Вип. 59. - С.60-64. |
Аннотация: | Встановлено, що заміна в кормосумішах для свиней 4% рибного борошна, аналогічною кількістю рибно-мідійного, знижує якість м’яса. В той же час, припинення згодовування рибно-мідійного борошна за місяць до забою свиней, сприяє о дібтриманню якісного м’яса. Установлено, что замена в кормосмесях для свиней 4% рыбной муки, аналогичным количеством рыбно-мидийного, снижает качество мяса. В то же время, прекращения скармливания рыбно-мидийного муки за месяц до забоя свиней, способствует в дибтриманню качественного мяса. It is established, that replacement in кормосмесях for pigs of the fish flour of 4 %, similar quantity fish-mussel, degrades some meat. At the same time, the terminations fish-mussel flours one month prior to a face of pigs, assists in qualitative meat. |
Описание: | It is established, that replacement in кормосмесях for pigs of the fish flour of 4 %, similar quantity fish-mussel, degrades some meat. At the same time, the terminations fish-mussel flours one month prior to a face of pigs, assists in qualitative meat. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/246 |
Appears in Collections: | Ковбасенко Володимир Мусійович
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|