
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/246
Назва: | ЯКІСНА ОЦІНКА М’ЯСА ОТРИМАНОГО ВІД ЗАБОЮ СВИНЕЙ, ЯКИХ ВИРОЩУВАЛИ НА КОРМАХ ЗБАГАЧЕНИХ ВІДХОДАМИ ПЕРЕРОБКИ МОРЕПРОДУКТІВ |
Інші назви: | Качественная оценка мяса, полученного от убоя свиней, откормленных на кормовых рационах обогащённых отходами морепродуктов Quality standard of meat received from slaughter of pigs on fodder diets waste of seafoods |
Автори: | Ковбасенко В.М., Боєв В.І. Kovbasenko, V., Boev V. |
Теми: | Ветеринарно-санітарна експертиза м'ясо свиней, рибне борошно, мідії, рибно-мідійне борошно, якість мясо свиней, рыбная мука, мидии, рыбно-мидийно муку, качество meat of pigs, a fish flour, mussels, fish-mussel a flour, quality |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Аграрний вісник Причорномор’я: збірник наукових праць, №59, 2011 |
Бібліографічний опис: | УДК: 636.52/58.087.619:614.31:637.4. Ковбасенко В. М. Якісна оцінка м'яса, отриманого від забою свиней, яких вирощували на кормах, збагачених відходами переробки морепродуктів/ В. М. Ковбасенко, В. І. Боєв // Аграрний вісник Причорномор`я : зб. наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2011. - Вип. 59. - С.60-64. |
Короткий огляд (реферат): | Встановлено, що заміна в кормосумішах для свиней 4% рибного борошна, аналогічною кількістю рибно-мідійного, знижує якість м’яса. В той же час, припинення згодовування рибно-мідійного борошна за місяць до забою свиней, сприяє о дібтриманню якісного м’яса. Установлено, что замена в кормосмесях для свиней 4% рыбной муки, аналогичным количеством рыбно-мидийного, снижает качество мяса. В то же время, прекращения скармливания рыбно-мидийного муки за месяц до забоя свиней, способствует в дибтриманню качественного мяса. It is established, that replacement in кормосмесях for pigs of the fish flour of 4 %, similar quantity fish-mussel, degrades some meat. At the same time, the terminations fish-mussel flours one month prior to a face of pigs, assists in qualitative meat. |
Опис: | It is established, that replacement in кормосмесях for pigs of the fish flour of 4 %, similar quantity fish-mussel, degrades some meat. At the same time, the terminations fish-mussel flours one month prior to a face of pigs, assists in qualitative meat. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/246 |
Розташовується у зібраннях: | Ковбасенко Володимир Мусійович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ковбасенко.pdf | 147,99 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.