DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/246
Назва: ЯКІСНА ОЦІНКА М’ЯСА ОТРИМАНОГО ВІД ЗАБОЮ СВИНЕЙ, ЯКИХ ВИРОЩУВАЛИ НА КОРМАХ ЗБАГАЧЕНИХ ВІДХОДАМИ ПЕРЕРОБКИ МОРЕПРОДУКТІВ
Інші назви: Качественная оценка мяса, полученного от убоя свиней, откормленных на кормовых рационах обогащённых отходами морепродуктов
Quality standard of meat received from slaughter of pigs on fodder diets waste of seafoods
Автори: Ковбасенко В.М., Боєв В.І.
Kovbasenko, V., Boev V.
Теми: Ветеринарно-санітарна експертиза
м'ясо свиней, рибне борошно, мідії, рибно-мідійне борошно, якість
мясо свиней, рыбная мука, мидии, рыбно-мидийно муку, качество
meat of pigs, a fish flour, mussels, fish-mussel a flour, quality
Дата публікації: 2011
Видавництво: Аграрний вісник Причорномор’я: збірник наукових праць, №59, 2011
Бібліографічний опис: УДК: 636.52/58.087.619:614.31:637.4. Ковбасенко В. М. Якісна оцінка м'яса, отриманого від забою свиней, яких вирощували на кормах, збагачених відходами переробки морепродуктів/ В. М. Ковбасенко, В. І. Боєв // Аграрний вісник Причорномор`я : зб. наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2011. - Вип. 59. - С.60-64.
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що заміна в кормосумішах для свиней 4% рибного борошна, аналогічною кількістю рибно-мідійного, знижує якість м’яса. В той же час, припинення згодовування рибно-мідійного борошна за місяць до забою свиней, сприяє о дібтриманню якісного м’яса.
Установлено, что замена в кормосмесях для свиней 4% рыбной муки, аналогичным количеством рыбно-мидийного, снижает качество мяса. В то же время, прекращения скармливания рыбно-мидийного муки за месяц до забоя свиней, способствует в дибтриманню качественного мяса.
It is established, that replacement in кормосмесях for pigs of the fish flour of 4 %, similar quantity fish-mussel, degrades some meat. At the same time, the terminations fish-mussel flours one month prior to a face of pigs, assists in qualitative meat.
Опис: It is established, that replacement in кормосмесях for pigs of the fish flour of 4 %, similar quantity fish-mussel, degrades some meat. At the same time, the terminations fish-mussel flours one month prior to a face of pigs, assists in qualitative meat.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/246
Розташовується у зібраннях:Ковбасенко Володимир Мусійович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ковбасенко.pdf147,99 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.