DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/246
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКовбасенко В.М., Боєв В.І.-
dc.contributor.authorKovbasenko, V., Boev V.-
dc.date.accessioned2016-04-08T11:11:58Z-
dc.date.available2016-04-08T11:11:58Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationУДК: 636.52/58.087.619:614.31:637.4. Ковбасенко В. М. Якісна оцінка м'яса, отриманого від забою свиней, яких вирощували на кормах, збагачених відходами переробки морепродуктів/ В. М. Ковбасенко, В. І. Боєв // Аграрний вісник Причорномор`я : зб. наук. праць / ОДАУ. - Одеса, 2011. - Вип. 59. - С.60-64.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/246-
dc.descriptionIt is established, that replacement in кормосмесях for pigs of the fish flour of 4 %, similar quantity fish-mussel, degrades some meat. At the same time, the terminations fish-mussel flours one month prior to a face of pigs, assists in qualitative meat.ru
dc.description.abstractВстановлено, що заміна в кормосумішах для свиней 4% рибного борошна, аналогічною кількістю рибно-мідійного, знижує якість м’яса. В той же час, припинення згодовування рибно-мідійного борошна за місяць до забою свиней, сприяє о дібтриманню якісного м’яса.ru
dc.description.abstractУстановлено, что замена в кормосмесях для свиней 4% рыбной муки, аналогичным количеством рыбно-мидийного, снижает качество мяса. В то же время, прекращения скармливания рыбно-мидийного муки за месяц до забоя свиней, способствует в дибтриманню качественного мяса.ru
dc.description.abstractIt is established, that replacement in кормосмесях for pigs of the fish flour of 4 %, similar quantity fish-mussel, degrades some meat. At the same time, the terminations fish-mussel flours one month prior to a face of pigs, assists in qualitative meat.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherАграрний вісник Причорномор’я: збірник наукових праць, №59, 2011ru
dc.subjectВетеринарно-санітарна експертизаru
dc.subjectм'ясо свиней, рибне борошно, мідії, рибно-мідійне борошно, якістьru
dc.subjectмясо свиней, рыбная мука, мидии, рыбно-мидийно муку, качествоru
dc.subjectmeat of pigs, a fish flour, mussels, fish-mussel a flour, qualityru
dc.titleЯКІСНА ОЦІНКА М’ЯСА ОТРИМАНОГО ВІД ЗАБОЮ СВИНЕЙ, ЯКИХ ВИРОЩУВАЛИ НА КОРМАХ ЗБАГАЧЕНИХ ВІДХОДАМИ ПЕРЕРОБКИ МОРЕПРОДУКТІВru
dc.title.alternativeКачественная оценка мяса, полученного от убоя свиней, откормленных на кормовых рационах обогащённых отходами морепродуктовru
dc.title.alternativeQuality standard of meat received from slaughter of pigs on fodder diets waste of seafoodsru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Ковбасенко Володимир Мусійович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ковбасенко.pdf147,99 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.