DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2362
Title: ДОБРИВА ЯК СКЛАДОВА ІННОВАЦІЙНОГО ВИРОБНИЦТВА ЗЕРНОВОЇ ПРОДУКЦІЇ УКРАЇНИ
Authors: Петренко О. П.
Keywords: добрива, інноваційне виробництво, зернова продукція, Україна
Issue Date: 2015
Citation: УДК : 631.14:633.1:631.8:330.341.1 Петренко О. П. Добрива як складова інноваційного виробництва зернової продукції України / О. П. Петренко // Розвиток агропромислового виробництва і сільських територій України в умовах децентралізації державного управління: зб. - Одеса, 2015. - С.156-159.
Abstract: Стратегічним завданням розвитку зернової галузі є створення високопродуктивного і конкурентоспроможного зернового господарства[1, с.76]. Вирішення цього завдання значною мірою залежить від техніко-технологічної модернізації виробництва зерна та отримання високоякісної продукції на основі застосування інноваційних технологій виробництва. Результативність техніко-технологічної модернізації виробництва зерна значною мірою залежить від системи застосування добрив, які сприяють збереженню родючості ґрунтів та підвищенню продуктивності зернових та зернобобових культур за умови неухильного дотримання технології їх внесення. Сучасна система удобрення поряд з кількісним нарощуванням зернового урожаю забезпечує також підвищення якісних характеристик продукції та сприяє збереженню оточуючого природного середовища.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2362
Appears in Collections:Петренко Ольга Павлівна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Petrenko_O.P._3_2015.pdf240,86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.