Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2362
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петренко О. П. | - |
dc.date.accessioned | 2020-08-07T08:03:56Z | - |
dc.date.available | 2020-08-07T08:03:56Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | УДК : 631.14:633.1:631.8:330.341.1 Петренко О. П. Добрива як складова інноваційного виробництва зернової продукції України / О. П. Петренко // Розвиток агропромислового виробництва і сільських територій України в умовах децентралізації державного управління: зб. - Одеса, 2015. - С.156-159. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2362 | - |
dc.description.abstract | Стратегічним завданням розвитку зернової галузі є створення високопродуктивного і конкурентоспроможного зернового господарства[1, с.76]. Вирішення цього завдання значною мірою залежить від техніко-технологічної модернізації виробництва зерна та отримання високоякісної продукції на основі застосування інноваційних технологій виробництва. Результативність техніко-технологічної модернізації виробництва зерна значною мірою залежить від системи застосування добрив, які сприяють збереженню родючості ґрунтів та підвищенню продуктивності зернових та зернобобових культур за умови неухильного дотримання технології їх внесення. Сучасна система удобрення поряд з кількісним нарощуванням зернового урожаю забезпечує також підвищення якісних характеристик продукції та сприяє збереженню оточуючого природного середовища. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.subject | добрива, інноваційне виробництво, зернова продукція, Україна | ru |
dc.title | ДОБРИВА ЯК СКЛАДОВА ІННОВАЦІЙНОГО ВИРОБНИЦТВА ЗЕРНОВОЇ ПРОДУКЦІЇ УКРАЇНИ | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Петренко Ольга Павлівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Petrenko_O.P._3_2015.pdf | 240,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.