DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2362
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетренко О. П.-
dc.date.accessioned2020-08-07T08:03:56Z-
dc.date.available2020-08-07T08:03:56Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationУДК : 631.14:633.1:631.8:330.341.1 Петренко О. П. Добрива як складова інноваційного виробництва зернової продукції України / О. П. Петренко // Розвиток агропромислового виробництва і сільських територій України в умовах децентралізації державного управління: зб. - Одеса, 2015. - С.156-159.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2362-
dc.description.abstractСтратегічним завданням розвитку зернової галузі є створення високопродуктивного і конкурентоспроможного зернового господарства[1, с.76]. Вирішення цього завдання значною мірою залежить від техніко-технологічної модернізації виробництва зерна та отримання високоякісної продукції на основі застосування інноваційних технологій виробництва. Результативність техніко-технологічної модернізації виробництва зерна значною мірою залежить від системи застосування добрив, які сприяють збереженню родючості ґрунтів та підвищенню продуктивності зернових та зернобобових культур за умови неухильного дотримання технології їх внесення. Сучасна система удобрення поряд з кількісним нарощуванням зернового урожаю забезпечує також підвищення якісних характеристик продукції та сприяє збереженню оточуючого природного середовища.ru
dc.language.isoukru
dc.subjectдобрива, інноваційне виробництво, зернова продукція, Українаru
dc.titleДОБРИВА ЯК СКЛАДОВА ІННОВАЦІЙНОГО ВИРОБНИЦТВА ЗЕРНОВОЇ ПРОДУКЦІЇ УКРАЇНИru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Петренко Ольга Павлівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Petrenko_O.P._3_2015.pdf240,86 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.