Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2355
Назва: | ПРОЦЕС УПРАВЛІННЯ МАРКЕТИНГОМ ПІДПРИЄМСТВ З ВИРОБНИЦТВА ХЛІБА ТА ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ |
Автори: | Петренко О. П. |
Теми: | процес управління, маркетинг підприємств, виробництво, хліб, хлібобулочні вироби |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Полтавська державна аграрна академія |
Бібліографічний опис: | УДК 65.014.1:339.138:664.66:664.64 Петренко О. П. Процес управління маркетингом підприємств з виробництва хліба та хлібобулочних виробів / О.П. Петренко // Наукові праці Полтавської державної аграрної академії. – Полтава, 2012. - Вип. 2(5), Т. 2. - С. 208-212. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто процес управління маркетингом підприємств з виробництва хліба та
хлібобулочних виробів. розкрита низка конкретних заходів, що проводяться в чіткій по-
слідовності для ефективного управління маркетингом підприємств з виробництва хліба
та хлібобулочних виробів. The process of management of bread and bakegoodss marketing is considered. Exposed row of concrete measures which are conducted in a clear sequence for the effective management of bread and bakegoodss marketing. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/2355 |
Розташовується у зібраннях: | Петренко Ольга Павлівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Petrenko_O.P._2_2012.pdf | 294,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.