Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2352
Title: | ДІАГНОСТИКА ПОТЕНЦІАЛУ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ АГРАРНОГО СЕКТОРУ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ |
Authors: | Петренко О. П. |
Keywords: | концентрація виробництва, інновації, зернова галузь, організаційні умови, обсяги виробництва, урожайність, продукція зернових та зернобобових культур concentration of production, innovation, grain industry and organizational conditions, production, yield, production of cereals and legumes |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Одеська національна академія харчових технологій |
Citation: | УДК: 338.3:631.576.331.2:330.341.44 Петренко О. П. Вплив концентрації виробництва на ефективність зернової галузі / Петренко О.П. // Економіка харчової промисловості. – 2014. - № 2 (22). – С. 54-57. |
Abstract: | У статті на основі аналізу процесів концентрації агропромислового виробництва в Україні виявлено
взаємозв’язок між розміром підприємства, урожайністю зернових та зернобобових культур та можливістю підприємства застосовування інноваційної моделі розвитку у виробництві зернової продукції. On the basis of analysis of the processes of concentration of agricultural production in Ukraine revealed the relationship between firm size, yield of grain and leguminous cultures and the ability of the enterprise applying innovative model of development in production of corn products. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/2352 |
Appears in Collections: | Петренко Ольга Павлівна |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Petrenko_O.P._1_2014.pdf | 142,43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.