DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2352
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетренко О. П.-
dc.date.accessioned2020-08-06T12:09:45Z-
dc.date.available2020-08-06T12:09:45Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationУДК: 338.3:631.576.331.2:330.341.44 Петренко О. П. Вплив концентрації виробництва на ефективність зернової галузі / Петренко О.П. // Економіка харчової промисловості. – 2014. - № 2 (22). – С. 54-57.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2352-
dc.description.abstractУ статті на основі аналізу процесів концентрації агропромислового виробництва в Україні виявлено взаємозв’язок між розміром підприємства, урожайністю зернових та зернобобових культур та можливістю підприємства застосовування інноваційної моделі розвитку у виробництві зернової продукції.ru
dc.description.abstractOn the basis of analysis of the processes of concentration of agricultural production in Ukraine revealed the relationship between firm size, yield of grain and leguminous cultures and the ability of the enterprise applying innovative model of development in production of corn products.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherОдеська національна академія харчових технологійru
dc.subjectконцентрація виробництва, інновації, зернова галузь, організаційні умови, обсяги виробництва, урожайність, продукція зернових та зернобобових культурru
dc.subjectconcentration of production, innovation, grain industry and organizational conditions, production, yield, production of cereals and legumesru
dc.titleДІАГНОСТИКА ПОТЕНЦІАЛУ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ АГРАРНОГО СЕКТОРУ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Петренко Ольга Павлівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Petrenko_O.P._1_2014.pdf142,43 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.