Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2352
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петренко О. П. | - |
dc.date.accessioned | 2020-08-06T12:09:45Z | - |
dc.date.available | 2020-08-06T12:09:45Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | УДК: 338.3:631.576.331.2:330.341.44 Петренко О. П. Вплив концентрації виробництва на ефективність зернової галузі / Петренко О.П. // Економіка харчової промисловості. – 2014. - № 2 (22). – С. 54-57. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2352 | - |
dc.description.abstract | У статті на основі аналізу процесів концентрації агропромислового виробництва в Україні виявлено взаємозв’язок між розміром підприємства, урожайністю зернових та зернобобових культур та можливістю підприємства застосовування інноваційної моделі розвитку у виробництві зернової продукції. | ru |
dc.description.abstract | On the basis of analysis of the processes of concentration of agricultural production in Ukraine revealed the relationship between firm size, yield of grain and leguminous cultures and the ability of the enterprise applying innovative model of development in production of corn products. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Одеська національна академія харчових технологій | ru |
dc.subject | концентрація виробництва, інновації, зернова галузь, організаційні умови, обсяги виробництва, урожайність, продукція зернових та зернобобових культур | ru |
dc.subject | concentration of production, innovation, grain industry and organizational conditions, production, yield, production of cereals and legumes | ru |
dc.title | ДІАГНОСТИКА ПОТЕНЦІАЛУ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ АГРАРНОГО СЕКТОРУ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Петренко Ольга Павлівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Petrenko_O.P._1_2014.pdf | 142,43 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.