DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2352
Назва: ДІАГНОСТИКА ПОТЕНЦІАЛУ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ АГРАРНОГО СЕКТОРУ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ
Автори: Петренко О. П.
Теми: концентрація виробництва, інновації, зернова галузь, організаційні умови, обсяги виробництва, урожайність, продукція зернових та зернобобових культур
concentration of production, innovation, grain industry and organizational conditions, production, yield, production of cereals and legumes
Дата публікації: 2014
Видавництво: Одеська національна академія харчових технологій
Бібліографічний опис: УДК: 338.3:631.576.331.2:330.341.44 Петренко О. П. Вплив концентрації виробництва на ефективність зернової галузі / Петренко О.П. // Економіка харчової промисловості. – 2014. - № 2 (22). – С. 54-57.
Короткий огляд (реферат): У статті на основі аналізу процесів концентрації агропромислового виробництва в Україні виявлено взаємозв’язок між розміром підприємства, урожайністю зернових та зернобобових культур та можливістю підприємства застосовування інноваційної моделі розвитку у виробництві зернової продукції.
On the basis of analysis of the processes of concentration of agricultural production in Ukraine revealed the relationship between firm size, yield of grain and leguminous cultures and the ability of the enterprise applying innovative model of development in production of corn products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2352
Розташовується у зібраннях:Петренко Ольга Павлівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Petrenko_O.P._1_2014.pdf142,43 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.