DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2241
Title: ЭКСТРАГИРОВАНИЕ МАСЛА ИЗ СЕМЯН АМАРАНТА
Other Titles: EFFECTIVE METHODS OF OBTAINING “LIVE” VEGETABLE OIL
Authors: Осадчук П. И.,Павлушин А.А.
Osadchuk P.
Keywords: экстрагирование растительных масел, семена амаранта, питательная ценность
pressing unit, the unit of the absorbent refining, hydration unit and coagulation; flow centrifugation and deodorants, cleaning microfiltration unit and lightening oil
Issue Date: 2017
Publisher: ФГБОУ ВО Ульяновская ГСХА
Citation: УДК 664.34.061.34 Осадчук П. И., Павлушин А.А. Экстрагирование масла из семян амаранта // Аграрная наука и образование на современном этапе развития: опыт, проблемы и пути их решения: мат-лы VIII Межд. научно-практич. конф. (7-8 февраля 2017 г.). – Ульяновск, 2017. – Ч.1. – С. 25-31.
Abstract: Рассмотрено современное состояние техники и технологий масличной промышленности. Обоснована целесообразность разработки технологии по комплексной переработке семян амаранта. На основании полученных экспериментальных данных предложена технологическая схема экстрагирования масла из семян амаранта позволяющая получать без дополнительных технологических приемов продукт, соответствующий квалификации «полностью очищенное масло».
A set of technical equipment, including equipment and components of seed pressing, refining adsorbent, the hydration and coagulation, centrifugation and deodorization, purification and microfiltration oil. This formed an effective process for producing a “living” environmentally friendly vegetable oil. The oil of this quality is classified as kosher products.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2241
Appears in Collections:Осадчук Петро Ігорович

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2017_Ул_яновск.pdf233,17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.