Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2047| Title: | ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ВИРОЩУВАННЯ ПЛОДООВОЧЕВОЇ ПРОДУКЦІЇ В КОНТЕКСТІ ПОКРАЩЕННЯ ЇЇ ЯКОСТІ |
| Authors: | Дідур Г.І., Яковлєв Д.Р. |
| Keywords: | інноваційні технології, вирощування, плодоовочева продукція, покращення якості |
| Issue Date: | 2019 |
| Citation: | Дідур Г. І. Впровадження інноваційних технологій вирощування плодоовочевої продукції в контексті покращення її якості / Г. І. Дідур, Д.Р. Яковлєв // Сучасні підходи до післязбиральних технологій та маркетингу плодоовочевої продукції: мат-ли Між. студ. наук.-практ. конф. (Мелітополь, 2019 р.). - Мелітополь, 2019. - С. 94-97. |
| Abstract: | Важливим інструментом підвищення конкурентоспроможності аграрного сектору економіки України є інноваційна модель розвитку. Підвищення якості сільськогосподарської продукції на сучасному етапі зумовлюється в значній мірі широким впровадженням у виробництво вітчизняних і світових досягнень науково-технічного прогресу, стратегічна роль в якому належить інноваційній діяльності. Інноваційна діяльність є основою прискорення розвитку сільського господарства. Але, в даний час, в агропродовольчій сфері, на відміну від інших сфер, розвиток інновацій відбувається більш повільно, що пов’язано особливостями аграрної галузі: впливом природно-кліматичних умов, використанням у виробництві живих організмів, сезонністю, підвищеними ризиками тощо. |
| URI: | http://hdl.handle.net/123456789/2047 |
| Appears in Collections: | Дідур Ганна Іванівна |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Didur_2_2019.pdf | 457,76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.