Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2047
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дідур Г.І., Яковлєв Д.Р. | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-30T14:43:28Z | - |
dc.date.available | 2020-04-30T14:43:28Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Дідур Г. І. Впровадження інноваційних технологій вирощування плодоовочевої продукції в контексті покращення її якості / Г. І. Дідур, Д.Р. Яковлєв // Сучасні підходи до післязбиральних технологій та маркетингу плодоовочевої продукції: мат-ли Між. студ. наук.-практ. конф. (Мелітополь, 2019 р.). - Мелітополь, 2019. - С. 94-97. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2047 | - |
dc.description.abstract | Важливим інструментом підвищення конкурентоспроможності аграрного сектору економіки України є інноваційна модель розвитку. Підвищення якості сільськогосподарської продукції на сучасному етапі зумовлюється в значній мірі широким впровадженням у виробництво вітчизняних і світових досягнень науково-технічного прогресу, стратегічна роль в якому належить інноваційній діяльності. Інноваційна діяльність є основою прискорення розвитку сільського господарства. Але, в даний час, в агропродовольчій сфері, на відміну від інших сфер, розвиток інновацій відбувається більш повільно, що пов’язано особливостями аграрної галузі: впливом природно-кліматичних умов, використанням у виробництві живих організмів, сезонністю, підвищеними ризиками тощо. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.subject | інноваційні технології, вирощування, плодоовочева продукція, покращення якості | ru |
dc.title | ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ВИРОЩУВАННЯ ПЛОДООВОЧЕВОЇ ПРОДУКЦІЇ В КОНТЕКСТІ ПОКРАЩЕННЯ ЇЇ ЯКОСТІ | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Дідур Ганна Іванівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Didur_2_2019.pdf | 457,76 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.