DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2047
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДідур Г.І., Яковлєв Д.Р.-
dc.date.accessioned2020-04-30T14:43:28Z-
dc.date.available2020-04-30T14:43:28Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationДідур Г. І. Впровадження інноваційних технологій вирощування плодоовочевої продукції в контексті покращення її якості / Г. І. Дідур, Д.Р. Яковлєв // Сучасні підходи до післязбиральних технологій та маркетингу плодоовочевої продукції: мат-ли Між. студ. наук.-практ. конф. (Мелітополь, 2019 р.). - Мелітополь, 2019. - С. 94-97.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2047-
dc.description.abstractВажливим інструментом підвищення конкурентоспроможності аграрного сектору економіки України є інноваційна модель розвитку. Підвищення якості сільськогосподарської продукції на сучасному етапі зумовлюється в значній мірі широким впровадженням у виробництво вітчизняних і світових досягнень науково-технічного прогресу, стратегічна роль в якому належить інноваційній діяльності. Інноваційна діяльність є основою прискорення розвитку сільського господарства. Але, в даний час, в агропродовольчій сфері, на відміну від інших сфер, розвиток інновацій відбувається більш повільно, що пов’язано особливостями аграрної галузі: впливом природно-кліматичних умов, використанням у виробництві живих організмів, сезонністю, підвищеними ризиками тощо.ru
dc.language.isoukru
dc.subjectінноваційні технології, вирощування, плодоовочева продукція, покращення якостіru
dc.titleВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ВИРОЩУВАННЯ ПЛОДООВОЧЕВОЇ ПРОДУКЦІЇ В КОНТЕКСТІ ПОКРАЩЕННЯ ЇЇ ЯКОСТІru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Дідур Ганна Іванівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Didur_2_2019.pdf457,76 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.