DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1993
Title: ВУГЛЕВОДНА СПЕЦИФІЧНІСТЬ ТА АКТИВНІСТЬ ЛЕКТИНІВ КЛІТИННИХ СТІНОК ЦИБУЛИН ЧАСНИКУ (ALLIUM SATIVUM L.) КУЛЬТУРНОГО СОРТУ І ДИКОГО ВИДУ, ЩО РІЗНЯТЬСЯ ЗА СТІЙКІСТЮ ДО ФУЗАРІОЗУ
Other Titles: Углеводная специфичность и активность лектинов клеточных стенок луковиц чеснока (Allium sativum L.) культурного сорта и дикорастущего вида, различающихся по устойчивости к фузариозу
Carbohydrate specificity and activity of lectins in the cell walls of garlic bulbs (Allium sativum L.) of a cultivar and wild-growing species, differing in resistance to fusariosis
Authors: Тихонов П. С.
Tykhonov P.S.
Keywords: лектини: вуглеводна специфічність та активність, цибулини часнику,стійкість до фузаріозу
лектины: углеводная специфичность и активность, луковицы чеснока, устойчивость к фузариозу
lectins: carbohydrate specificity and activity, garlic bulbs, resistance to fusariosis
Issue Date: 2018
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: УДК 581.1 Тихонов П. С. Вуглеводна специфічність та активність лектинів клітинних стінок цибулин часнику (Allium sativum L.) культурного сорту і дикого виду, що різняться за стійкістю до фузаріозу / П.С.Тихонов // Аграрний вісник Причорномор’я: зб. наук. праць / ОДАУ. – Одеса, 2018. – Вип. 88. – С. 127-133.
Abstract: Визначили вуглеводну специфічність і активність лектинів цибулин часнику (Allium sativum L.) культурного сорту і дикого виду, що різняться за стійкістю до фузаріозу. Припустили, що досліджувані параметри беруть участь у формуванні резистентності часнику до патогенів Fusarium spp.
Определили углеводную специфичность и активность лектинов луковиц чеснока (Allium sativum L.) культурного сорта и дикого вида, различающихся по устойчивости к фузариозу. Предположили, что исследуемые параметры участвуют в формировании резистентности чеснока к патогенам Fusarium spp.
The carbohydrate specificity and activity of lectins of garlic bulbs (Allium sativum L.) of a cultivar and wild species, differing in their resistance to fusarium, were determined. It was assumed that the parameters studied are involved in the formation of resistance of garlic to the pathogens of Fusarium spp.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1993
Appears in Collections:Тихонов Павло Сергійович

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2018-2 Тихонов.pdf304,07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.