DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1993
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТихонов П. С.-
dc.contributor.authorTykhonov P.S.-
dc.date.accessioned2020-04-21T14:01:15Z-
dc.date.available2020-04-21T14:01:15Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationУДК 581.1 Тихонов П. С. Вуглеводна специфічність та активність лектинів клітинних стінок цибулин часнику (Allium sativum L.) культурного сорту і дикого виду, що різняться за стійкістю до фузаріозу / П.С.Тихонов // Аграрний вісник Причорномор’я: зб. наук. праць / ОДАУ. – Одеса, 2018. – Вип. 88. – С. 127-133.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1993-
dc.description.abstractВизначили вуглеводну специфічність і активність лектинів цибулин часнику (Allium sativum L.) культурного сорту і дикого виду, що різняться за стійкістю до фузаріозу. Припустили, що досліджувані параметри беруть участь у формуванні резистентності часнику до патогенів Fusarium spp.ru
dc.description.abstractОпределили углеводную специфичность и активность лектинов луковиц чеснока (Allium sativum L.) культурного сорта и дикого вида, различающихся по устойчивости к фузариозу. Предположили, что исследуемые параметры участвуют в формировании резистентности чеснока к патогенам Fusarium spp.ru
dc.description.abstractThe carbohydrate specificity and activity of lectins of garlic bulbs (Allium sativum L.) of a cultivar and wild species, differing in their resistance to fusarium, were determined. It was assumed that the parameters studied are involved in the formation of resistance of garlic to the pathogens of Fusarium spp.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectлектини: вуглеводна специфічність та активність, цибулини часнику,стійкість до фузаріозуru
dc.subjectлектины: углеводная специфичность и активность, луковицы чеснока, устойчивость к фузариозуru
dc.subjectlectins: carbohydrate specificity and activity, garlic bulbs, resistance to fusariosisru
dc.titleВУГЛЕВОДНА СПЕЦИФІЧНІСТЬ ТА АКТИВНІСТЬ ЛЕКТИНІВ КЛІТИННИХ СТІНОК ЦИБУЛИН ЧАСНИКУ (ALLIUM SATIVUM L.) КУЛЬТУРНОГО СОРТУ І ДИКОГО ВИДУ, ЩО РІЗНЯТЬСЯ ЗА СТІЙКІСТЮ ДО ФУЗАРІОЗУru
dc.title.alternativeУглеводная специфичность и активность лектинов клеточных стенок луковиц чеснока (Allium sativum L.) культурного сорта и дикорастущего вида, различающихся по устойчивости к фузариозуru
dc.title.alternativeCarbohydrate specificity and activity of lectins in the cell walls of garlic bulbs (Allium sativum L.) of a cultivar and wild-growing species, differing in resistance to fusariosisru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Тихонов Павло Сергійович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2018-2 Тихонов.pdf304,07 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.