DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1891
Назва: АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ КРОЛІВНИЦТВА
Інші назви: Анализ технологии производства продукции кролиководства
Analysis of rabbit production technology
Автори: 
Воронюк О. І.
Воронюк А. И.
Voronyuk O.
Теми: кролі , продукція, технологія, якість
кролики, продукция, технология, качество
rabbits, production, technology, quality
Дата публікації: 2018
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 636.92 Воронюк О. І. Аналіз технології виробництва продукції кролівництва / О. І. Воронюк // Аграрний вісник Причорномор’я: зб.наук.пр. / ОДАУ. - Одеса, 2018. - №87-2. - С.19-21.
Короткий огляд (реферат): Викладений аналіз технології виробництва продукції кролівництва.Наведено продуктивні та племінні якості кролів різних порід. Дана якісна характеристика продукції кролівництва.
Изложен анализ технологии производства продукции кролиководства. Приведены продуктивные и племенные качества кроликов различных пород. Дана качественная характеристика продукции кролиководства.
This paper describes the analysis of rabbit production technology. Production and breeding traits of rabbits of different breeds have been discussed. A qualitative characteristic of rabbit products is presented.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1891
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Воронюк О.І..pdf555,13 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.