Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/187
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Орлова, А.В. Ясько, В.М. Ясько, В.М. Yasko, V. | - |
dc.contributor.author | Орлова, А.В. Мажиловська,К.Р. Мажиловская,К.Р. Маzhylovska,К. | - |
dc.contributor.author | Orlova, A. | - |
dc.date.accessioned | 2016-04-07T07:16:48Z | - |
dc.date.available | 2016-04-07T07:16:48Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | УДК 546.49:550.47:502, ББК П65-2,ОГАУ,ОДАУ Орлова, А. В.Екологічні аспекти при виробництві свинини [Текст] / А. В. Орлова, В. М. Ясько, К. Р. Мажиловська // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць. - Одеса, 2010. - Вип.54 : Сільськогосподарські науки. - С.64-67. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/187 | - |
dc.description | An effect of pectin – containing preparation derived from a pre – slaughter indexes of organs and carcassts as well as chemical meat composition was studied. The capacity of the drug to form pectinates and pectanates promoting mercury compounds elimination from the body of pig was proved. | ru |
dc.description.abstract | В роботі проведено вивчення ефективністі згодовування пектиновмісного препарату на трансформацію ртуті органами та тканинами поросят за умов антропогенного навантаження. | ru |
dc.description.abstract | Изучено действие пектиносодержащего препарата из отходов на предубойные показатели органов и туш мяса, а также на химический состав мяса подопытных свиней, показатели его качества и биологическую ценность. Доказана комплексообразующая способность препарата образовывать в организме свиней пектинаты и пектанты для выведения соединений ртути из организма. | ru |
dc.description.abstract | An effect of pectin – containing preparation derived from a pre – slaughter indexes of organs and carcassts as well as chemical meat composition was studied. The capacity of the drug to form pectinates and pectanates promoting mercury compounds elimination from the body of pig was proved. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Аграрний вісник Причорномор’я: збірник наук. праць. №54, 2010 | ru |
dc.subject | Свинарство | ru |
dc.subject | пектиновмісний препарат, пектинанти, пектати, елімінація сполук ртуті | ru |
dc.subject | пектиносодержащий препарат, пектинанты, пектаты, елиминация соеденений ртути | ru |
dc.subject | pectin – containing preparation pectinates pectanates mercury compounds elimination | ru |
dc.title | ЕКОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ СВИНИНИ | ru |
dc.title.alternative | Экологические аспекты при производстве свинины | ru |
dc.title.alternative | Ecologic aspects of pork production | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Орлова Антоніна Вікторівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Orlova.pdf | 548,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.