DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/187
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОрлова, А.В. Ясько, В.М. Ясько, В.М. Yasko, V.-
dc.contributor.authorОрлова, А.В. Мажиловська,К.Р. Мажиловская,К.Р. Маzhylovska,К.-
dc.contributor.authorOrlova, A.-
dc.date.accessioned2016-04-07T07:16:48Z-
dc.date.available2016-04-07T07:16:48Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationУДК 546.49:550.47:502, ББК П65-2,ОГАУ,ОДАУ Орлова, А. В.Екологічні аспекти при виробництві свинини [Текст] / А. В. Орлова, В. М. Ясько, К. Р. Мажиловська // Аграрний вісник Причорномор'я : збірник наукових праць. - Одеса, 2010. - Вип.54 : Сільськогосподарські науки. - С.64-67.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/187-
dc.descriptionAn effect of pectin – containing preparation derived from a pre – slaughter indexes of organs and carcassts as well as chemical meat composition was studied. The capacity of the drug to form pectinates and pectanates promoting mercury compounds elimination from the body of pig was proved.ru
dc.description.abstractВ роботі проведено вивчення ефективністі згодовування пектиновмісного препарату на трансформацію ртуті органами та тканинами поросят за умов антропогенного навантаження.ru
dc.description.abstractИзучено действие пектиносодержащего препарата из отходов на предубойные показатели органов и туш мяса, а также на химический состав мяса подопытных свиней, показатели его качества и биологическую ценность. Доказана комплексообразующая способность препарата образовывать в организме свиней пектинаты и пектанты для выведения соединений ртути из организма.ru
dc.description.abstractAn effect of pectin – containing preparation derived from a pre – slaughter indexes of organs and carcassts as well as chemical meat composition was studied. The capacity of the drug to form pectinates and pectanates promoting mercury compounds elimination from the body of pig was proved.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherАграрний вісник Причорномор’я: збірник наук. праць. №54, 2010ru
dc.subjectСвинарствоru
dc.subjectпектиновмісний препарат, пектинанти, пектати, елімінація сполук ртутіru
dc.subjectпектиносодержащий препарат, пектинанты, пектаты, елиминация соеденений ртутиru
dc.subjectpectin – containing preparation pectinates pectanates mercury compounds eliminationru
dc.titleЕКОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ СВИНИНИru
dc.title.alternativeЭкологические аспекты при производстве свининыru
dc.title.alternativeEcologic aspects of pork productionru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Орлова Антоніна Вікторівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Orlova.pdf548,56 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.