DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1811
Title: ВИКОРИСТАННЯ УЛЬТРАЗВУКУ З МЕТОЮ ІНТЕНСИФІКАЦІЇ ПРОЦЕСУ ГІДРАТАЦІЇ ПРИ ОЧИСТЦІ ОЛІЙ
Other Titles: ИСПОЛЬЗОВАНИЕ УЛЬТРАЗВУКА С ЦЕЛЬЮ ИНТЕНСИФИКАЦИИ ПРОЦЕССА ГИДРАТАЦИИ ПРИ ОЧИСТКЕ МАСЕЛ
ULTRASONIC USE WITH THE AIM OF INTENSIFICATION OF THE HYDRATION PROCESS FOR OLIVE CLEANING.
Authors: Осадчук П. І., Бондарчук Д. К.
Осадчук П. И., Бондарчук Д. К.
Osadchuk P.I., Bondarchuk D. K.
Keywords: гідратація, соняшникова олія, ультразвукове поле, частота коливань, фосфатиди
гидратация, подсолнечное масло, ультразвуковое поле, частота колебаний, фосфатиды
hydration, sunflower oil, a ultrasonic field, frequency of fluctuations
Issue Date: 2017
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: УДК 62 229. 316. 0002. 51 Осадчук П. І. Використання ультразвуку з метою інтенсифікації процесу гідратації при очистці олій / П. І. Осадчук, Д. К. Бондарчук /// Аграрний вісник Причорномор'я: зб. наук. пр. / ОДАУ. - Одеса, 2017. - Вип. 85: Технічні науки. - С. 194-197.
Abstract: Розглядається вплив ультразвукового поля на процес гідратації соняшникової олії при вторинній очистці, за допомогою якої видаляються фосфоліпіди, які в подальшому використовуються у різних областях харчової та фармацевтичної виробництв. Метою даних досліджень було покращення якості рослинних олій та інтенсифікація процесу гідратації.
Рассматривается влияние ультразвукового поля на процесс гидратации подсолнечного масла при вторичной очистке, с помощью которой удаляются фосфолипиды, которые в дальнейшем используются в различных областях пищевой и фармацевтической производств. Целью данных исследований было улучшение качества растительных масел и интенсификация процесса гидратации.
The influence of the ultrasonic field on the process of hydration of sunflower oil during secondary purification by means of which phospholipids are removed, which are subsequently used in various fields of food and pharmaceutical industries. The purpose of these studies was to improve the quality of vegetable oils and intensify the hydration.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1811
Appears in Collections:Осадчук Петро Ігорович

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
П. І. Осадчук.pdf658,37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.