DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1811
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОсадчук П. І., Бондарчук Д. К.-
dc.contributor.authorОсадчук П. И., Бондарчук Д. К.-
dc.contributor.authorOsadchuk P.I., Bondarchuk D. K.-
dc.date.accessioned2020-03-03T13:48:19Z-
dc.date.available2020-03-03T13:48:19Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationУДК 62 229. 316. 0002. 51 Осадчук П. І. Використання ультразвуку з метою інтенсифікації процесу гідратації при очистці олій / П. І. Осадчук, Д. К. Бондарчук /// Аграрний вісник Причорномор'я: зб. наук. пр. / ОДАУ. - Одеса, 2017. - Вип. 85: Технічні науки. - С. 194-197.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1811-
dc.description.abstractРозглядається вплив ультразвукового поля на процес гідратації соняшникової олії при вторинній очистці, за допомогою якої видаляються фосфоліпіди, які в подальшому використовуються у різних областях харчової та фармацевтичної виробництв. Метою даних досліджень було покращення якості рослинних олій та інтенсифікація процесу гідратації.ru
dc.description.abstractРассматривается влияние ультразвукового поля на процесс гидратации подсолнечного масла при вторичной очистке, с помощью которой удаляются фосфолипиды, которые в дальнейшем используются в различных областях пищевой и фармацевтической производств. Целью данных исследований было улучшение качества растительных масел и интенсификация процесса гидратации.ru
dc.description.abstractThe influence of the ultrasonic field on the process of hydration of sunflower oil during secondary purification by means of which phospholipids are removed, which are subsequently used in various fields of food and pharmaceutical industries. The purpose of these studies was to improve the quality of vegetable oils and intensify the hydration.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectгідратація, соняшникова олія, ультразвукове поле, частота коливань, фосфатидиru
dc.subjectгидратация, подсолнечное масло, ультразвуковое поле, частота колебаний, фосфатидыru
dc.subjecthydration, sunflower oil, a ultrasonic field, frequency of fluctuationsru
dc.titleВИКОРИСТАННЯ УЛЬТРАЗВУКУ З МЕТОЮ ІНТЕНСИФІКАЦІЇ ПРОЦЕСУ ГІДРАТАЦІЇ ПРИ ОЧИСТЦІ ОЛІЙru
dc.title.alternativeИСПОЛЬЗОВАНИЕ УЛЬТРАЗВУКА С ЦЕЛЬЮ ИНТЕНСИФИКАЦИИ ПРОЦЕССА ГИДРАТАЦИИ ПРИ ОЧИСТКЕ МАСЕЛru
dc.title.alternativeULTRASONIC USE WITH THE AIM OF INTENSIFICATION OF THE HYDRATION PROCESS FOR OLIVE CLEANING.ru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Осадчук Петро Ігорович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
П. І. Осадчук.pdf658,37 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.