Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1811
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Осадчук П. І., Бондарчук Д. К. | - |
dc.contributor.author | Осадчук П. И., Бондарчук Д. К. | - |
dc.contributor.author | Osadchuk P.I., Bondarchuk D. K. | - |
dc.date.accessioned | 2020-03-03T13:48:19Z | - |
dc.date.available | 2020-03-03T13:48:19Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | УДК 62 229. 316. 0002. 51 Осадчук П. І. Використання ультразвуку з метою інтенсифікації процесу гідратації при очистці олій / П. І. Осадчук, Д. К. Бондарчук /// Аграрний вісник Причорномор'я: зб. наук. пр. / ОДАУ. - Одеса, 2017. - Вип. 85: Технічні науки. - С. 194-197. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1811 | - |
dc.description.abstract | Розглядається вплив ультразвукового поля на процес гідратації соняшникової олії при вторинній очистці, за допомогою якої видаляються фосфоліпіди, які в подальшому використовуються у різних областях харчової та фармацевтичної виробництв. Метою даних досліджень було покращення якості рослинних олій та інтенсифікація процесу гідратації. | ru |
dc.description.abstract | Рассматривается влияние ультразвукового поля на процесс гидратации подсолнечного масла при вторичной очистке, с помощью которой удаляются фосфолипиды, которые в дальнейшем используются в различных областях пищевой и фармацевтической производств. Целью данных исследований было улучшение качества растительных масел и интенсификация процесса гидратации. | ru |
dc.description.abstract | The influence of the ultrasonic field on the process of hydration of sunflower oil during secondary purification by means of which phospholipids are removed, which are subsequently used in various fields of food and pharmaceutical industries. The purpose of these studies was to improve the quality of vegetable oils and intensify the hydration. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | ru |
dc.subject | гідратація, соняшникова олія, ультразвукове поле, частота коливань, фосфатиди | ru |
dc.subject | гидратация, подсолнечное масло, ультразвуковое поле, частота колебаний, фосфатиды | ru |
dc.subject | hydration, sunflower oil, a ultrasonic field, frequency of fluctuations | ru |
dc.title | ВИКОРИСТАННЯ УЛЬТРАЗВУКУ З МЕТОЮ ІНТЕНСИФІКАЦІЇ ПРОЦЕСУ ГІДРАТАЦІЇ ПРИ ОЧИСТЦІ ОЛІЙ | ru |
dc.title.alternative | ИСПОЛЬЗОВАНИЕ УЛЬТРАЗВУКА С ЦЕЛЬЮ ИНТЕНСИФИКАЦИИ ПРОЦЕССА ГИДРАТАЦИИ ПРИ ОЧИСТКЕ МАСЕЛ | ru |
dc.title.alternative | ULTRASONIC USE WITH THE AIM OF INTENSIFICATION OF THE HYDRATION PROCESS FOR OLIVE CLEANING. | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Осадчук Петро Ігорович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
П. І. Осадчук.pdf | 658,37 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.