DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1811
Назва: ВИКОРИСТАННЯ УЛЬТРАЗВУКУ З МЕТОЮ ІНТЕНСИФІКАЦІЇ ПРОЦЕСУ ГІДРАТАЦІЇ ПРИ ОЧИСТЦІ ОЛІЙ
Інші назви: ИСПОЛЬЗОВАНИЕ УЛЬТРАЗВУКА С ЦЕЛЬЮ ИНТЕНСИФИКАЦИИ ПРОЦЕССА ГИДРАТАЦИИ ПРИ ОЧИСТКЕ МАСЕЛ
ULTRASONIC USE WITH THE AIM OF INTENSIFICATION OF THE HYDRATION PROCESS FOR OLIVE CLEANING.
Автори: Осадчук П. І., Бондарчук Д. К.
Осадчук П. И., Бондарчук Д. К.
Osadchuk P.I., Bondarchuk D. K.
Теми: гідратація, соняшникова олія, ультразвукове поле, частота коливань, фосфатиди
гидратация, подсолнечное масло, ультразвуковое поле, частота колебаний, фосфатиды
hydration, sunflower oil, a ultrasonic field, frequency of fluctuations
Дата публікації: 2017
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 62 229. 316. 0002. 51 Осадчук П. І. Використання ультразвуку з метою інтенсифікації процесу гідратації при очистці олій / П. І. Осадчук, Д. К. Бондарчук /// Аграрний вісник Причорномор'я: зб. наук. пр. / ОДАУ. - Одеса, 2017. - Вип. 85: Технічні науки. - С. 194-197.
Короткий огляд (реферат): Розглядається вплив ультразвукового поля на процес гідратації соняшникової олії при вторинній очистці, за допомогою якої видаляються фосфоліпіди, які в подальшому використовуються у різних областях харчової та фармацевтичної виробництв. Метою даних досліджень було покращення якості рослинних олій та інтенсифікація процесу гідратації.
Рассматривается влияние ультразвукового поля на процесс гидратации подсолнечного масла при вторичной очистке, с помощью которой удаляются фосфолипиды, которые в дальнейшем используются в различных областях пищевой и фармацевтической производств. Целью данных исследований было улучшение качества растительных масел и интенсификация процесса гидратации.
The influence of the ultrasonic field on the process of hydration of sunflower oil during secondary purification by means of which phospholipids are removed, which are subsequently used in various fields of food and pharmaceutical industries. The purpose of these studies was to improve the quality of vegetable oils and intensify the hydration.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1811
Розташовується у зібраннях:Осадчук Петро Ігорович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
П. І. Осадчук.pdf658,37 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.