Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1808
Title: | ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ ТА ОЦІНКА ЯКОСТІ СУМІШІ КОМПОНЕНТІВ КОМБІКОРМІВ |
Other Titles: | ОСОБЕННОСТИ ПРОЦЕССА СМЕШИВАНИЯ И ОЦЕНКА КАЧЕСТВА СМЕСИ КОМБИКОРМОВ FEATURES OF PROCESS OF MIXING AND SCORE QUALITIES OF MIXTURE OF THE MIXED FODDERS |
Authors: | Дударев І.І., Кіріяк В.М. Дударев И.И., Кирияк В.Н. Dudarev I.I., Kirijak V.N. |
Keywords: | суміш, однорідність, сегрегація,змішування, комбікорм смесь, однородность, сегрегация,смешивание, комбикорм mixture, homogeneity, segregation, mixing, mixed fodder |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Одеський державний аграрний університет |
Citation: | УДК 636.085.55.4 Дударев І. І. Технологія виготовлення та оцінка якості суміші компонентів комбікормів / І. І. Дударев, С. В. Кіріяк // Аграрний вісник Причорномор'я: зб. наук. пр. / ОДАУ. - Одеса, 2017. - Вип. 85: Технічні науки. - С. 153-162. |
Abstract: | Оцінка якості процесу змішування компонентів комбікормів з метою визначення оптимальних режимів для виготовлення однорідного продукту різного рецептурного напрямку для практичних розрахунків процесу змішування може бути здійснена на основі закону дифузії. Оценка качества процесса смешивания комбикормов с целью определения оптимальных режимов для приготовления однородного продукта разного рецептурного направления для практических расчетов процесса смешивания может быть проведена на основе закона диффузии. The estimation of quality of process of mixing of mixed fodders with the purpose of definition of optimum modes for preparation of a homogeneous product different рецептурного directions for practical calculations of process of mixing can be carried out the basis of the law of diffusion. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/1808 |
Appears in Collections: | Дударев Ігор Іванович |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
І.І.Дударев.pdf | 658,72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.