DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1808
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДударев І.І., Кіріяк В.М.-
dc.contributor.authorДударев И.И., Кирияк В.Н.-
dc.contributor.authorDudarev I.I., Kirijak V.N.-
dc.date.accessioned2020-03-03T13:27:16Z-
dc.date.available2020-03-03T13:27:16Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationУДК 636.085.55.4 Дударев І. І. Технологія виготовлення та оцінка якості суміші компонентів комбікормів / І. І. Дударев, С. В. Кіріяк // Аграрний вісник Причорномор'я: зб. наук. пр. / ОДАУ. - Одеса, 2017. - Вип. 85: Технічні науки. - С. 153-162.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1808-
dc.description.abstractОцінка якості процесу змішування компонентів комбікормів з метою визначення оптимальних режимів для виготовлення однорідного продукту різного рецептурного напрямку для практичних розрахунків процесу змішування може бути здійснена на основі закону дифузії.ru
dc.description.abstractОценка качества процесса смешивания комбикормов с целью определения оптимальных режимов для приготовления однородного продукта разного рецептурного направления для практических расчетов процесса смешивания может быть проведена на основе закона диффузии.ru
dc.description.abstractThe estimation of quality of process of mixing of mixed fodders with the purpose of definition of optimum modes for preparation of a homogeneous product different рецептурного directions for practical calculations of process of mixing can be carried out the basis of the law of diffusion.ru
dc.language.isoukru
dc.publisherОдеський державний аграрний університетru
dc.subjectсуміш, однорідність, сегрегація,змішування, комбікормru
dc.subjectсмесь, однородность, сегрегация,смешивание, комбикормru
dc.subjectmixture, homogeneity, segregation, mixing, mixed fodderru
dc.titleТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ ТА ОЦІНКА ЯКОСТІ СУМІШІ КОМПОНЕНТІВ КОМБІКОРМІВru
dc.title.alternativeОСОБЕННОСТИ ПРОЦЕССА СМЕШИВАНИЯ И ОЦЕНКА КАЧЕСТВА СМЕСИ КОМБИКОРМОВru
dc.title.alternativeFEATURES OF PROCESS OF MIXING AND SCORE QUALITIES OF MIXTURE OF THE MIXED FODDERSru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:Дударев Ігор Іванович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
І.І.Дударев.pdf658,72 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.