Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1808
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дударев І.І., Кіріяк В.М. | - |
dc.contributor.author | Дударев И.И., Кирияк В.Н. | - |
dc.contributor.author | Dudarev I.I., Kirijak V.N. | - |
dc.date.accessioned | 2020-03-03T13:27:16Z | - |
dc.date.available | 2020-03-03T13:27:16Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | УДК 636.085.55.4 Дударев І. І. Технологія виготовлення та оцінка якості суміші компонентів комбікормів / І. І. Дударев, С. В. Кіріяк // Аграрний вісник Причорномор'я: зб. наук. пр. / ОДАУ. - Одеса, 2017. - Вип. 85: Технічні науки. - С. 153-162. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1808 | - |
dc.description.abstract | Оцінка якості процесу змішування компонентів комбікормів з метою визначення оптимальних режимів для виготовлення однорідного продукту різного рецептурного напрямку для практичних розрахунків процесу змішування може бути здійснена на основі закону дифузії. | ru |
dc.description.abstract | Оценка качества процесса смешивания комбикормов с целью определения оптимальных режимов для приготовления однородного продукта разного рецептурного направления для практических расчетов процесса смешивания может быть проведена на основе закона диффузии. | ru |
dc.description.abstract | The estimation of quality of process of mixing of mixed fodders with the purpose of definition of optimum modes for preparation of a homogeneous product different рецептурного directions for practical calculations of process of mixing can be carried out the basis of the law of diffusion. | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | ru |
dc.subject | суміш, однорідність, сегрегація,змішування, комбікорм | ru |
dc.subject | смесь, однородность, сегрегация,смешивание, комбикорм | ru |
dc.subject | mixture, homogeneity, segregation, mixing, mixed fodder | ru |
dc.title | ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ ТА ОЦІНКА ЯКОСТІ СУМІШІ КОМПОНЕНТІВ КОМБІКОРМІВ | ru |
dc.title.alternative | ОСОБЕННОСТИ ПРОЦЕССА СМЕШИВАНИЯ И ОЦЕНКА КАЧЕСТВА СМЕСИ КОМБИКОРМОВ | ru |
dc.title.alternative | FEATURES OF PROCESS OF MIXING AND SCORE QUALITIES OF MIXTURE OF THE MIXED FODDERS | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | Дударев Ігор Іванович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
І.І.Дударев.pdf | 658,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.