DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/1808
Назва: ТЕХНОЛОГІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ ТА ОЦІНКА ЯКОСТІ СУМІШІ КОМПОНЕНТІВ КОМБІКОРМІВ
Інші назви: ОСОБЕННОСТИ ПРОЦЕССА СМЕШИВАНИЯ И ОЦЕНКА КАЧЕСТВА СМЕСИ КОМБИКОРМОВ
FEATURES OF PROCESS OF MIXING AND SCORE QUALITIES OF MIXTURE OF THE MIXED FODDERS
Автори: Дударев І.І., Кіріяк В.М.
Дударев И.И., Кирияк В.Н.
Dudarev I.I., Kirijak V.N.
Теми: суміш, однорідність, сегрегація,змішування, комбікорм
смесь, однородность, сегрегация,смешивание, комбикорм
mixture, homogeneity, segregation, mixing, mixed fodder
Дата публікації: 2017
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 636.085.55.4 Дударев І. І. Технологія виготовлення та оцінка якості суміші компонентів комбікормів / І. І. Дударев, С. В. Кіріяк // Аграрний вісник Причорномор'я: зб. наук. пр. / ОДАУ. - Одеса, 2017. - Вип. 85: Технічні науки. - С. 153-162.
Короткий огляд (реферат): Оцінка якості процесу змішування компонентів комбікормів з метою визначення оптимальних режимів для виготовлення однорідного продукту різного рецептурного напрямку для практичних розрахунків процесу змішування може бути здійснена на основі закону дифузії.
Оценка качества процесса смешивания комбикормов с целью определения оптимальных режимов для приготовления однородного продукта разного рецептурного направления для практических расчетов процесса смешивания может быть проведена на основе закона диффузии.
The estimation of quality of process of mixing of mixed fodders with the purpose of definition of optimum modes for preparation of a homogeneous product different рецептурного directions for practical calculations of process of mixing can be carried out the basis of the law of diffusion.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1808
Розташовується у зібраннях:Дударев Ігор Іванович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
І.І.Дударев.pdf658,72 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.